meditaatio, joogamatto, joogastudio

USEIN KYSYTYTTYJÄ KYSYMYKSIÄSarjakortit käyvät kaikille tunneille. Riippuen korttityypistä, voit ostaa sen verkkokaupasta tai paikan päältä ennen tunnin alkua. Lahjakortit voit ostaa myös tuntien yhteydessä kassalta, ohjaaja on paikalla noin 15 minuuttia ennen ja jälkeen tunnin. Voit myös tulla joogaamaan kertamaksulla. Varmistaaksesi joogatunnille pääsyn, voit varata paikkasi etukäteen ajanvarausjärjestelmästä.

Vanhentunutta sarjakorttia voi käyttää 3€/kerta lisämaksulla puolenvuoden ajan voimassaolon päättymisen jälkeen. Myös lääkärintodistuksella saat jatkoaikaa kortillesi. Sarja- ja kuukausikorteilla ei ole palautusoikeutta.

Maksuvälineenä studiolla käy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, Eazybreak, Smartum-, Edenred- ja virikesetelit. Myös E-passi käy maksuvälineeksi. Verkkokaupassa voit maksaa pankki- tai luottokortilla.


Kyllä voi. Rekisteröitymällä ajanvarausjärjestelmäämme pääset varaamaan paikan tunnille.

Ennen joogaa on suositeltavaa olla syömättä noin kaksi tuntia. Myös suuria juomamääriä on syytä välttää juuri ennen harjoitusta. Hot-joogaan on hyvä varata juotavaa mukaan.

Joogaan sopii hyvin mukavat, joustavat vaatteet. Löysät paidat on hyvä laittaa housujen alle ja pitkät hiukset sitoa. Yin joogaan kannattaa ottaa mukaan pidempää hihaa ja sukat. Pieni pyyhe hot-joogassa ja fyysisissä joogissa on hyvä hien pyyhkimiseen. Tuo oma joogamatto mukanasi. Voit myös vuokrata meiltä joogamaton 2 € /krt. Jos haluat juoda tunnilla, suosittelemme oman vesipullon tuomista tunnille. Kaiken muun tarvittavan löydät joogasalista.


Salien ovet aukeavat 15 minuuttia ennen tunnin alkua ja ovet ovat lukittuina tuntien aikana. Huomioithan tunnin alussa joogasalin hiljaisuuden ja annat muille mahdollisuuden rauhoittua. Saavuthan tunnille ajoissa: ensimmäisellä kerralla on hyvä varata 15 min aikaa ennen tuntia alkua. Sammuta äänet puhelimestasi (myös värinä) jo ennen salille saapumistasi. Myös pukuhuoneissa on puhelinhiljaisuus. Huomioithan tunnin alussa joogasalin hiljaisuuden ja annat muille mahdollisuuden rauhoittua.


Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä 12 tuntia ennen tunnin alkua poistamalla varaus varausjärjestelmästä kohdasta Omat varaukset > Tulevat varaukset. Jos peruutusta ei ole tehty 12 tuntia ennen tunnin alkua veloitamme sarjakortilta tunnin täyden hinnan tai anytime kortille asetetaan varauskielto, jolloin varaamisoikeuspoistuu ja tunnille voi tulla vaan jos siellä on tilaa.

Myöhässätulija huomioithan, että täysille tunneille otamme mahdollisia jonossa olevia, joten olet saattanut menettää paikkasi, jos saavut myöhässä.


Vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sinulle sähköpostitse viimeistään 12h ennen tunnin alkua.


Muistathan kertoa ohjaajalle, että olet raskaana niin ohjaaja voi antaa tarvittaessa liikkeisiin variaatioita ja varoittaa liikkeistä, jotka ei ole sopivia. Ei ole suositeltavaa aloittaa joogaharjoittelua raskauden ensimmäisen tai viimeisen kolmanneksen aikana.

Sarjakortit, joissa maksetaan kerroista (5krt, 10krt, 15krt) eivät ole henkilökohtaisia. Aikaperusteiset "Anytime"-kuukausikortit sen sijaan ovat henkilökohtaisia.

Etkö löytänyt kysymykseesi vastausta?
Laita meille viestiä!
Ota yhteyttä

joogastudio, peikonlehti