meditaatio, joogamatto, joogastudio

USEIN KYSYTYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ


Tutustu myös saleilla noudatettavaan joogaetikettiinSarjakortit käyvät kaikille tunneille. Riippuen korttityypistä, voit ostaa sen verkkokaupasta tai paikan päältä ennen tunnin alkua. Lahjakortit voit ostaa myös tuntien yhteydessä kassalta, ohjaaja on paikalla noin 15 minuuttia ennen ja jälkeen tunnin. Voit myös tulla joogaamaan kertamaksulla. Varmistaaksesi joogatunnille pääsyn, voit varata ja maksaa paikkasi etukäteen ajanvarausjärjestelmästä.

Jos tunti perutaan vähäisen osallistujamäärän johdosta, kerta palautetaan sarjakortille.

Vanhentunutta sarjakorttia voi käyttää 5€/kerta lisämaksulla puolenvuoden ajan voimassaolon päättymisen jälkeen (olethan yhteydessä padmajooga(a)gmail.com niin saat maksuohjeet). Myös lääkärintodistuksella saat jatkoaikaa kortillesi. Sarja-, kerta- ja kuukausikorteilla ei ole palautusoikeutta.

Maksuvälineenä studiolla käy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen, Smartum-, Edenred- ja virikesetelit (Huom! Emme ota enää vastaan Tyky-liikuntaseteleitä). Myös E-passi käy maksuvälineeksi. Verkkokaupassa voit maksaa pankki- tai luottokortilla.


Rekisteröitymällä ajanvarausjärjestelmäämme pääset varaamaan paikan tunnille. Tunti tulee maksaa varauksen yhteydessä kertamaksulla tai sarjakortilta, joita molempia pääset ostamaan kohdasta prepaid-kortit.

Ennen joogaa on suositeltavaa olla syömättä noin kaksi tuntia. Myös suuria juomamääriä on syytä välttää juuri ennen harjoitusta. Hot-joogaan on hyvä varata juotavaa mukaan.

Joogaan sopii hyvin mukavat, joustavat vaatteet. Löysät paidat on hyvä laittaa housujen alle ja pitkät hiukset sitoa. Yin joogaan kannattaa ottaa mukaan pidempää hihaa ja sukat. Pieni pyyhe hot-joogassa ja fyysisissä joogissa on hyvä hien pyyhkimiseen. Tuo oma joogamatto mukanasi. Voit myös vuokrata meiltä joogamaton 3 € /krt. Jos haluat juoda tunnilla, suosittelemme oman vesipullon tuomista tunnille. Kaiken muun tarvittavan löydät joogasalista.


Salien ovet aukeavat 15 minuuttia ennen tunnin alkua ja ovet ovat lukittuina tuntien aikana. Huomioithan tunnin alussa joogasalin hiljaisuuden ja annat muille mahdollisuuden rauhoittua. Saavuthan tunnille ajoissa: ensimmäisellä kerralla on hyvä varata 15 min aikaa ennen tuntia alkua. Sammuta äänet puhelimestasi (myös värinä) jo ennen salille saapumistasi. Myös pukuhuoneissa on puhelinhiljaisuus. Huomioithan tunnin alussa joogasalin hiljaisuuden ja annat muille mahdollisuuden rauhoittua.


VIIKKOTUNNIT: Peruthan paikkasi ajoissa poistamalla varaus varausjärjestelmästä kohdasta Omat varaukset > Tulevat varaukset. Maksu palautetaan tunnin perumisen yhteydessä. Perimme täyden hinnan peruuttamattomista varauksista. Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä 12h ennen tunnin alkua muuten perimme tunnista normaali hinnan tai anytime kortille asetetaan varauskielto, jolloin varaamisoikeus poistuu ja tunnille voi tulla vain, jos siellä on tilaa. Ovet ovat tunnin aikana lukossa, joten tulethan ajoissa paikalle. Ovet aukeavat n. 15 min ennen tunnin alkua.

KURSSIT JA EXTRA PITKÄT WORKSHOPIT: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.


Vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sinulle sähköpostitse viimeistään 12h ennen tunnin alkua.


Muistathan kertoa ohjaajalle, että olet raskaana niin ohjaaja voi antaa tarvittaessa liikkeisiin variaatioita ja varoittaa liikkeistä, jotka ei ole sopivia. Ei ole suositeltavaa aloittaa joogaharjoittelua raskauden ensimmäisen tai viimeisen kolmanneksen aikana.

Sarjakortit, joissa maksetaan kerroista (5krt, 10krt, 15krt) eivät ole henkilökohtaisia. Aikaperusteiset "Anytime"-kuukausikortit sen sijaan ovat henkilökohtaisia.

Etkö löytänyt kysymykseesi vastausta?
Laita meille viestiä!
Ota yhteyttä

joogastudio, peikonlehti