jooga, istuen eteentaivutus, yin-jooga

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Padma joogastudion bingo

7.9. - 30.11.


SYYSBINGO!!


Nyt pyörähtää Padmalla käyntiin syksyn hauskin ja terveellisin bingo! Kerää kuittaukset eri ohjaajilta ja erilaisilta tunneilta, kahden tunnin putkesta, workshopista - katso bingokortista kaikki keräilykohteet. Täydellä bingokortilla pääset osallistumaan arpajaisiin, joissa on huikeat palkinnot!

1. Kymppikortti Padmalle
2. Joogamatto
3. 2*teepaketti valintasi mukaan
4. Nina Sola-Galieron tekemiä rannekoruja 2 kpl (erikseen kahdelle kupongille)
5. Yksityistunti 60 min Terhin kanssa joko flow tai yin valintasi mukaan - myös mahdollisuus kotonasi pidettävään tuntiin!
6. Tina Heinon pörisemää hunajaa
7. Merja Memma Ikonen ToeSox-sporttisukat, koko S

Hoida kehoasi ja mieltäsi, paitsi että palkintoja ropisee paremman kunnon ja jaksamisen sekä mielenrauhan muodossa, nyt niitä tulee myös ihan rahanarvoisina voittoina! Me Padmalla haluamme kannustaa sinua avartamaan kokemustasi eri salien tarjonnasta ja auttaa pysymään päätöksessäsi pitää kunnostasi huolta.

Keräily toimii siten, että leiman saat ohjaajalta kassalla esim. aamujoogasta tai ohjaajan ruudusta, mutta ei niin että molemmista merkinnät käymällä yhdellä tunnilla. Palauta täysi bingokortti kassalle omilla yhteystiedoillasi täytettynä niin osallistut palkintojen arvontaan.

Bingokupongin saat kassalta. Peliaika on 7.9. - 30.11. asti! Nähdään matolla!

Nuorten ilma-akro-kurssi Padma Kerava.

31.8.-5.10. (6 kertaa) klo: 16:00 - 17:00


Nuorten Ilma-akrobatia kurssi 9-13-vuotiaille


Ohjaaja: Linnea Purontaus
Studio: Padma Kerava
Hinta: 75€


Ilma-akrobatiatunnilla harjoittelemme renkaalla ja hammockilla, eli kangaslenkillä erilaisia pitoja ja taivuksia ja etenemme lyhyisiin temppusarjoihin. Ilma-akrobatiaharjoitusten kautta opitaan kehonhallintaa, kasvatetaan voimaa ja liikkuvuutta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, voima-ja venyttelyosuudesta sekä temppujen harjoittelusta.

Varusteiksi käy trikoot tai verkkarit ja pitkähihainen, alaselän ja kainalot peittävä paita. Huomioithan ettei vaatteissa ole vetoketjuja tai muita teräviä, kohtia jotka voivat vahingoittaa kankaita. Jätäthän korusi kotiin tunnin ajaksi.

Tunti sopii aloittelijoille ja lajia jo aiemmin treenanneille.

Kurssin peruutusehdot: Kurssin ilmoittautuminen näkyy järjestelmässä 4 vko ennen kurssin alkua. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta muuten kuin sairastodistuksella. Huomaathan että lapsella tulee olla oma vakuutus voimassa. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.
Luethan vielä tämän! Covid infoIlmoittaudu
joogakurssit Selkäsauna Padma Järvenpää

La 18.9.2021 klo: 10:00 - 12:30


Selkäsauna Special


Ohjaaja: Terhi Talvela
Studio: Padma Järvenpää
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Oletko kaivannut luonnollista helpotusta selkäkipuihin ja jäykkyyteen? "Selkäsauna" auttaa sinua pääsemään eroon kivuista tai helpottamaan niitä, opettaa kuinka huollat ja hoivaat selkääsi arjessa ja antaa vinkkejä erilaisten jännitystilojen purkamiseen. Käydään läpi tyypillisimpiä vaivoja ja keinoja niiden helpottamiseksi. Workshopista saat vielä muistin virkistykseksi mukaan dokumentin käytetyistä asanoista ja niiden vaikutuksesta.

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Ota mukaan oma matto tai vuokraa meiltä 2€/ kerta. Päälle joustavat ja mukavat vaatteet. Kurssin yhteydessä teetarjoilu ♥
Luethan vielä tämän! Covid infoVaraa paikkasi
joogakurssit Asana joogaharjoituksessa Padma Järvenpää

La 25.9.2021 klo: 10:00 - 12:15


Joogan syventävä kurssi - Asana joogaharjoituksessa


Ohjaaja: Lotta Rantanen
Studio: Padma Järvenpää
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Tämän kurssin teemana on asana – asanaharjoitus ja asanan osa joogassa. Kurssi muodostuu kolmesta osa-alueesta: asanaharjoituksesta, hiljaisesta meditaatiosta sekä teoria- ja keskusteluhetkestä.

Olisiko sinulle sopiva aika yhdistää joogaharjoitukseesi helposti lähestyttävällä tavalla joogafilosofiaa, omien ajatusten jakamista sekä keskustelua muiden joogasta kiinnostuneiden kanssa?

Joogaan kuuluu teorian rinnalla vahvasti käytäntö, ja harjoittajan omalla kokemuksella on merkitystä. Syksyn ensimmäinen syventävä joogakurssi paketoi teorian ja käytännön helposti lähestyttävään pakettiin. Kurssin teoriaosuus rakentuu asana-teeman ympärille. Teemme yhteisen, ohjatun mattoharjoituksen, joka sisältää rauhallisesti virtaavan vinyasa flown lisäksi omaa, vapaampaa liikettä sekä rauhallista tutkimustyötä fyysisen harjoituksen parissa. Etenemme yleisistä linjausohjeista kohti henkilökohtaisempaa harjoitusta. Annamme hengitykselle tilaa ja pohdimme hengityksen roolia (asana)harjoituksessa.

Mitä ”vakaa ja miellyttävä” voisi tarkoittaa käytännössä, omalla matolla ja asanassa? Asanalla on korostunut rooli modernissa joogassa. Millaisia ajatuksia löydämme joogan teoriasta ja filosofiasta (yoga-sutra viitekehyksenä) suhteessa asanaan? Ja millainen on aidosti Sinun kokemuksesi?

Yhteiseen keskusteluun ei ole pakko osallistua puhumalla, voi myös vaan kuunnella. Ohjaaja kannattelee tilaa ja alustaa yhteistä aihetta.

Kenelle: Kurssi ottaa askeleen syvemmälle ”perus joogatunnin” sisällöistä, ja palvelee joogaharjoitusta jo jonkin verran tehneitä harjoittajia. Kuitenkin – jos kurssi kiinnostaa sinua, vaikka olisit vasta aloittelija joogan parissa, niin olet tervetullut, mikäli keskittyminen yli kahden tunnin harjoitukseen ja osittain dynaamisesti liikkuvaan liikemateriaaliin ei hirvitä.

Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta. (Näkyy järjestelmässä 4 vko ennen kurssia) Jos haluat paikan aiemmin niin sähköpostilla padmajooga(a)gmail.com Tai tuntien yhteydessä kassalla silloin maksu tulee suorittaa varausta tehdessä.
Luethan vielä tämän! Covid infoVaraa paikkasi
Extra trigger yoga workshop Padma.

Pe 1.10.2021 klo: 17.30 - 19.30


Extra Trigger-jooga workshop


Ohjaaja: Annuski Arban
Studio: Kerava
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Sulata jumit tällä autuaalla yin-joogamaisella tunnilla. Triggerpiste on solmuke lihassäikeessä, jossa useat lihasssyt ovat pysyvästi supistuneet eli triggerpiste pitää lihasta pysyvästi jännittyneenä.Trigger-pisteitä avataan tennispallojen, tiilien ja asanoiden avulla. Manipuloimalla näitä pisteitä saadaan lihas rentoutumaan, verenkierto jälleen suhisemaan ja useimmilla myös ruuansulatus paranee. Muista ottaa tälle tunnille iso vesipullo mukaan, jotta saadaan kuonat huuhdottua heti pois!

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.

Luethan vielä tämän! Covid infoVaraa paikkasi
joogakurssit extra yinjooga virtaava yin Padma Järvenpää

Pe 3.10.2021 klo: 17.30 - 19.45


Extra Yinjooga - virtaava Yin
Extra Yin 2h 15min


Ohjaaja: Lotta Rantanen
Studio: Järvenpää
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Pitkä Yinjooga-harjoitus syksyyn. Liikutamme lempeästi ja kuunnellen kehoa yksinkertaisten harjoitusten kautta sekä pysäytämme itsemme asanaan kuuntelemaan hengityksen liikettä ja kehon sisäistä virtaa. Koitamme antautua rauhalliseen ja vaivattomaan harjoitukseen, jossa Sinun on helppo hengittää ja liikkua, tai pysähtyä ja olla.

Tutkailemme kehon sisäistä virtausta ja liikettä ennemmin kuin ulkoisesti näyttävää tekemistä. Harjoitus saattaa tarjota sinulle ensisijaisesti lepoa ja hiljaisuutta tai lempeää kehollista liikettä etsiytyneenä saumattomasti osaksi yin-harjoitusta.

Harjoitus sopii myös aloittelijoille, mutta se ei ole välttämättä helppo; oman haasteensa matolle tuo välillä vilkas, levoton mieli tai ehkä kireä tai väsynyt keho, mutta se on ennen kaikkea salliva ja kiinnostunut siitä, mitä omassa kehossa ja mielessä on juuri nyt läsnä. Asanamateriaaliltaan harjoitus ei ole vaikea tai vaadi osallistujilta taustaa joogan parissa. Muovaat tämän reilun kaksituntisen aikana harjoituksesta oman näköisesi matkan matolla ja saat siihen ohjaajalta tukea.

Toivottavasti tämän pitkän harjoituksen jälkeen voisit kokea oman kehomielen vähän joustavammaksi, tilavammaksi ja vapaammin hengittäväksi.

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse. Luethan vielä tämän! Covid infoVaraa paikkasi
Sparkling Triggerpoint Yin Padma.

La 9.10.2021 klo 18 - 20:30


Sparkling Triggerpoint Yin (K-18) a.k.a skumppis!


Ohjaaja: Terhi Talvela
Studio: Kerava
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Workshopin aikana avataan kehoa asanoilla ja puretaan kireyksiä manipuloimalla triggerpisteitä tennispallojen ja joogatiilen avulla. Lihaksistoa ja faskiaa rentoutetaan myös skumpan avulla, ota siis oma lempimakusi ja juomalasisi mukaan. Mikäli suunnitelmissa on tipaton lokakuu, tämän voi kyllä tehdä pelkän vedenkin voimalla (ei puhalluteta lopuksi että mitä joit). Tällä 2,5 tunnin megasessiolla saadaan lisättyä liikkuvuutta ja kehon rentoutta yhdellä käsittelyllä.

Jos koet että tiukalla on jotain kehosta tai vaikka vaan se pipo, niin tämä on se mihin kannattaa tulla, helpottaa varmasti! Ja jos miehet on että meh, skumppaa, niin ota toki vaikka lempparioluesi, sekin käy!

Retkivarusteet illaksi: *joogamatto (ei villamatto, se vesittää tuntemukset) *lempiskumppasi ja nokkelana ehkä otat myös kertakäyttölasin *vesileili – kyllä, me juomme myös vettä! Villasukat ja riittävän lämmintä päälle loppurentoutusta varten. Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova, peruutukset lääkärintodistuksella toki ok 🙂

Tervetuloa vapauttamaan makeimmat kiristykset kehostasi huippuporukkaan ja avaamaan uusi vuosikymmen letkeissä merkeissä.
C U on the mat! with all my ❤ Terhi

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.Voit myös myydä oman paikkasi itse eteenpäin toiselle jos estyt tulemasta. Ota oma matto mukaan tai vuokraa meiltä 2€/ kerta.

Luethan vielä tämän! Covid infoVaraa paikkasi
Nuorten ilma-akro-kurssi Padma Kerava.

Ti 12.10.-16.11. (6 kertaa) klo: 16:00 - 17:00


Nuorten Ilma-akrobatia kurssi 9-13-vuotiaille


Ohjaaja: Linnea Purontaus
Studio: Padma Kerava
Hinta: 75€


Ilma-akrobatiatunnilla harjoittelemme renkaalla ja hammockilla, eli kangaslenkillä erilaisia pitoja ja taivuksia ja etenemme lyhyisiin temppusarjoihin. Ilma-akrobatiaharjoitusten kautta opitaan kehonhallintaa, kasvatetaan voimaa ja liikkuvuutta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, voima-ja venyttelyosuudesta sekä temppujen harjoittelusta.

Varusteiksi käy trikoot tai verkkarit ja pitkähihainen, alaselän ja kainalot peittävä paita. Huomioithan ettei vaatteissa ole vetoketjuja tai muita teräviä, kohtia jotka voivat vahingoittaa kankaita. Jätäthän korusi kotiin tunnin ajaksi.

Tunti sopii aloittelijoille ja lajia jo aiemmin treenanneille.

Kurssin peruutusehdot: Kurssin ilmoittautuminen näkyy järjestelmässä 4 vko ennen kurssin alkua. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta muuten kuin sairastodistuksella. Huomaathan että lapsella tulee olla oma vakuutus voimassa. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.
Luethan vielä tämän! Covid infoIlmoittaudu
Extra Candlelight Yin Yoga Padma Kerava.

Pe 15.10. klo: 18.00 - 20.30


Extra Candlelight Yin


Ohjaaja: Paula Kujala
Studio: Padma Kerava
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Tämän pitkän 2,5h Yin-harjoituksen aikana meillä on rauha ja aika läpikäydä koko kehoa hitaasti vaihtuvien yin-asanoiden kautta. Pysähdymme aistimaan kehoon avautuvaa uutta tilaa. Salin rauha, kynttilöiden valo ja rauhallisesti etenevä yin-harjoitus auttavat rauhoittumaan ja laskeutumaan itselle kokonaisvaltaisesti hyväätekevään harjoitukseen. Sopii kaikille.

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.
Luethan vielä tämän! Covid infoIlmoittaudu
jooga, kannettava, online jooga

Joogaa missä tahansa, milloin tahansa:

Padma videotalleita nyt saatavilla


Padman joogatallenteiden parissa voit joogata missä tahansa, tutuissa Padman tunnelmissa, tarvitset vain nettiyhteyden. Ohessa lista nyt saatavilla olevista videotallenteista. Maksuun voit käyttää myös sarjakorttiasi!

1. Yinjooga, lantion alueelle
30min
Ulla Åström
7€

2. Yinjooga
30min
Inka Kallen
7€

3. Yinjooga nro 1
60min
Ulla Åström
13€

4. Yinjooga nro 2
60min
Ulla Åström
13€

5. Detox flow
60min
Ulla Åström
13€

6. Detox yin
60min
Ulla Åström
13€

7. Flow
25min
Inka Kallen
7€

8. Flow
60min
Ulla Åström
13€

9. Yinjooga
35min
Paula Kujala
7€

10. Astangajoogan alkeet
60min
Ulla Åström
13€

11. Yinjooga, niska-hartia
60min
Ulla Åström
13€

12. Punnerrustekniikkaa
7min
Lotta Rantanen
5€

13. Yinjooga, lantion alueelle
60min
Ulla Åström
13€

14. Yinjooga, jalat
60min
Ulla Åström
13€

15. Yinjooga, niska-hartia
30min
Ulla Åström
7€

16. Yinjooga, rauhoittava ja rentouttava
30min
Ulla Åström
7€

17. Yinjooga nro3.
60min
Ulla Åström
13€

18. Yinjooga nro.4
60min
Ulla Åström
13€

19.Detox yin nro.2
60min
Ulla Åström
13€

20. Meditaatio rentoutus
30min
Henni Heiskanen
7€

21. Pranayama & yinjooga
30min
Ulla Åström
7€

22. Yinjooga, lantion alue nro.2
60min
Ulla Åström
13€

23. Yinjooga nro.5
60min
Ulla Åström
13€

24. Yinjooga 30min, nro.2
30min
Ulla Åström
7€

Maksuvaihtoehdot:

1. Maksa haluamasi tunnit tilille: Padma joogastudiot Oy FI08 5092 0920 4352 68 Lähetä sähköpostia mitkä tunnit haluat, eli olet maksanut, sekä kuva kuitista.


2. Jos haluat maksaa sarjakortillasi, laita sähköpostia mitkä tunnit haluat. Veloitamme tunnit kortiltasi merkitsemällä sinut osallistuneeksi virtuaalitunnille.

3. Jos haluat tehdä oston etänä, maksa Edenredin, ePassin, smartumin tai Eazybraken mobiilisovelluksella valiten maksun saajaksi Padma Joogastudio. Laita kuvakaappaus kuitista sähköpostiin samalla kun kerrot mitkä tunnit haluat.

Videotallenteet voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat ja ne ovat käytettävissäsi toistaiseksi.

Otathan kuitenkin huomioon että osto on henkilökohtainen, joten ethän jaa linkkejä eteenpäin. Lähetämme linkin tunteihin kun saamme tiedon maksusta / voimme veloittaa sarjakorttiasi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian.


pyyhe, kukka, kynttilä, pyyhe, kiinalaiset hoidot Padmalla

Kiinalaiset hoidot


Studio: Padma Järvenpää


Tervetuloa Kiinalaiseen hoitoon Järvenpään studiolle. Kiinalainen hoito perustuu kehon hermoratojen aktivointiin. Keho aktivoi omia korjaus- ja parannusmekanismeja. Hoidolla poistetaan kuona–aineita ja tehostetaan aineenvaihduntaa, verenkiertoa. Lihaskivut ja jäykkyys helpottuvat. Sen on todettu myös parantavan vastustuskykyä.

*Kuivakuppaus
*Gua Sha
*Hermoratahieronta
*Vyöhyketerapia
*Akupunktio

50€/60min
3 x 60min 130€
6 x 60 min 250€

70€/90min
3 x 90min 180€
6 x 90min 350€

Varaa aika: Mei Liu-Heinonen Puh:0400-478918Kurssimaksut ja peruutusehdot:


Kurssin voit maksaa ajanvarausjärjestelmän kautta. Kurssin maksaminen Eazybreak, Smartum-, Edenred- tai virikeseteleillä, ePassilla tai käteisellä onnistuu Padman studioilla aukioloaikoina, ennen tai jälkeen tuntien.

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä, maksamalla varmistat paikkasi kurssilla.

Kurssien peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.

Huom! Huolehdithan omasta vakuutuksestasi, joka kattaa mahdolliset tapaturmat. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.

Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 2€ kerta. Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella.


Anna joogaa lahjaksi! Ilahduta läheistä, ystävää tai liikekumppania ja osta studiolta lahjakortti haluamallesi summalle.
Studiot