jooga, istuen eteentaivutus, yin-jooga

JOOGAKURSSIT JA TAPAHTUMAT

Nainen istuu risti-istunnassa joogamatolla, silmät suljettuna, molemmat kädet painettuna sydämenpäälle. Taustalla on valkoinen tiiliseinä

Ma 25.9. - su 1.10.2023


SYYSPÄIVÄNTASAUS


Kaikki sarjakortit -10% alehintaan ja kaikki 60-90min tunnit 7€ kerta
Studio: Padma Järvenpää, Kerava, Tuusula


Syyspäiväntasauksesta luonto alkaa valmistautua monin tavoin pimeämpään ja kylmempään vuodenaikaan. Kesän kasvun sykli ja alkusyksyn sadonkorjuu vaihtuu irtipäästämiseen ja lepoon. Jooga tarjoaa loistavan mahdollisuuden pysähtyä tutkimaan omaa luontoa ja omia syklejä. Miten kesästä syksyyn siirtyminen, valon väheneminen ja ilman viileneminen vaikuttaa? Miten voisi tukea omaa, luonnollista hyvinvointia, omiin sykleihin mukautuen?

Olemme lisänneet teemaviikolle tunteja jotka vaikuttavat perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan syksyn metallielementtiin, sekä mm. käsilläseisontatunnin. Kaipaatpa sitten lisää energiaa ja hauskuutta tai lepoa ja rentoutumista, löydät varmasti monia sopivia tunteja oman syklisi tasapainottamiseen.

Osta kortti ajanvarausjärjestelmästä kohdasta Prepaid-kortit:

Osta kortteja

TAI studiolta tuntien yhteydessä. Ohjaajat paikalla noin 15 min ennen ja jälkeen tuntien.

Voit aloittaa kortin käytön tunneilla sinulle sopivana ajankohtana. Sarjakortit käyvät kaikille viikkotunneille ja voit maksaa myös kursseja sarjakortin leimoilla. Kortin voimassaoloaika 5 kuukautta.
Kun aloitat uuden sarjakortin käytön, muista mainita siitä kassalla, kortin voimassaolo alkaa ensimmäisestä käyttökerrasta! Sarjakortin käyttö on aloitettava yhden(1) vuoden sisällä ostopäivästä. Jos kortin käyttöä ei ole aloitettu yhden vuoden sisällä, kortin käyttöoikeus umpeutuu.

Katso maksutavat ja muut tärkeät tiedot: https://www.padma.fi/hinnasto.html#maksuehdot

Voit ostaa kortin myös Epassi Marketplacesta: https://marketplace.epassi.fi/padma-joogastudiot/
Jos haluat ostaa tarjouskortin etänä Smartum Saldolla tai Edenredin liikuntaedulla, pyydä etämaksuohjeet sähköpostilla: padmajooga@gmail.com niin laitamme sinulle ohjeet kuinka toimia. Etämaksusta on aina sovittava etukäteen!

Kampanjaviikolla kaikki 60-90min viikkotunnit 7€. Pelkkä maksu ei vielä varaa paikkaa tunnille, eli muista tehdä myös varaus maksun jälkeen! Voit aina tarkistaa oman varaustilanteesi kohdasta “omat varaukset”. Jos olet jo varannut paikan tunnille jo sarjakortillasi, voit vaihtaa vielä maksun kassalla saapuessasi.

Varaa paikkasi tunnille


Myös Soil of Beauty Henna Uusikallio La 30.9. klo 9.30-.13 Järvenpään studiolla!

"Holistinen ihoterapeutti valitsee juuri sinun ihollesi sopivan kasvoöljyn tai balmin syksyn ja talven ihonhoitoon jota pääset kokeilemaan kasvoillesi. Voit samalla kysyä ohjeita kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. Hennalla on pitkä kokemus luonnollisesta kasvojen hoidosta ja kiinalaisesta lääketieteestä." http://soilofbeauty.fi

joogaaja roikkuu kangaslenkeissä sivuspagaatissa

Ti 29.8.-12.12.2023 (15 kertaa) klo: 16.00 - 17.00


Nuorten Ilma-akrobatia kurssi 9-13 -vuotiaille


Ohjaaja: Henna
Studio: Padma Kerava
Hinta: 187€


Ilma-akrobatiatunnilla harjoittelemme renkaalla ja hammockilla, eli kangaslenkillä erilaisia pitoja ja taivuksia ja etenemme lyhyisiin temppusarjoihin. Ilma-akrobatiaharjoitusten kautta opitaan kehonhallintaa, kasvatetaan voimaa ja liikkuvuutta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, voima-ja venyttelyosuudesta sekä temppujen harjoittelusta.

Varusteiksi käy trikoot tai verkkarit ja pitkähihainen, alaselän ja kainalot peittävä paita. Huomioithan, ettei vaatteissa ole vetoketjuja tai muita teräviä kohtia, jotka voivat vahingoittaa kankaita. Jätäthän korusi kotiin tunnin ajaksi.

Tunti sopii aloittelijoille ja lajia jo aiemmin treenanneille.

EI TUNTIA vko 42 syyslomaviikko.
Kurssi toteutuu 7 osallistujalla.

Maksuohje: Osta prepaid-kortti Nuorten Ilma-akrobatia kurssi ja varaa sen jälkeen vielä paikka kurssille.

Kurssin peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta muuten kuin sairastodistuksella. Huomaathan että lapsella tulee olla oma vakuutus voimassa. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.

Ilmoittaudu kurssille

Kolme joogaajaa makaa joogatyynyjen päällä mahalleen, pää nojaten joogatyynyn päällä, katse käännettynä oikealle. Kädet on viety pään jatkeeksi. Taustalla liilalla joogasalin seinällä on Padma joogastudio logo

Pe 29.9. klo 17.30 - 19.45


Grounding Yin Workshop


Ohjaaja: Paula
Studio: Padma Kerava
Hinta: 55€ tai 3 leimaa sarjakortista (Ei Anytime-kortti).


Grounding Yin joogahoitomuodossa yinjooga, akupainanta ja meridiaanien hieronta ohjaajan toimesta muodostavat eheyttävän kokonaisuuden. Harjoituksen tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa koko kehossa. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asentojen hermostoa rauhoittavaa vaikutusta, sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Asanoissa viivytään pitkään, joka osaltaan tekee harjoituksesta vielä restoratiivisemman. Grounding yin harjoituksen vaikutukset kestävät n 1vrk, jonka aikana on hyvä antaa kehon palautua ja välttää voimakasta rasitusta. Mukaan vain 10 osallistujaa, varaa pian paikkasi. Lämpimästi tervetuloa ❤

Ohjaajana: Paula Kujala
Ryt 200h Joogaopettaja koulutusohjelma
Grounding Yin joogahoidon diplomikoulutus 100h
Lisätiedot paula.kujala@kolumbus.fi

Maksuohje: Osta prepaid-kortti Kurssimaksu 55€ tai maksa sarjakortillasi. Kurssi toteutuu 5 osallistujalla.

Peruutusehdot:Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.

Ilmoittaudu kurssille

Nainen seisoo käsillä jalat koukussa ojennettuna etene ja taakse. Taustalla liila seinä, jossa on valkoisella Padman logo. Naisella on käsivarret tatuoitu ja yllään hänellä on harmaa toppi ja mustat trikoot

Su 8. - 29.10. klo 13.00 - 14.00


Käsilläseisonnan tiiviskurssi


Ohjaaja: Ulla
Studio: Padma Kerava
Hinta: 84€


Hauska hyvän mielen kurssi jolla ei tarvitse valmiiksi osata seisoa käsillä. Voit tulla kurssille vaikka et olisi ennen seisonut käsilläsi tai vaikka osaisit jo seisoa käsilläsi, säädämme harjoitukset jokaiselle sopivaksi. Harjoittelemme myös käsitasapainoiluja, päälläseisontaa ja kyynernoja seisontaa ja haemme näiden kautta tasapainoa ja oikeaa linjausta, voimaa ja liikkuvuutta ja erilaisia tapoja nousta käsilläseisontaan.

Kurssi toteutuu 7 osallistujalla.

Maksuohje: Kurssimaksu 84€. Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmästä.

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse. Huomaathan että sinulla tulee olla oma vakuutus voimassa. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.Ilmoittaudu


Nainen istuu liilalla joogamatolla nojaten koukistettuun polveen ja hymyilee. Taustalla on joogasalin seinä, joka on koristeltu suurella keltaisella kukkaseppeleellä.

Su 29.10. klo 10.30 - 12.30


Linjaus-workshop


Ohjaaja: Lotta Tuire
Studio: Padma Järvenpää
Hinta: 55€ / 3 leimaa sarjakortista. (Ei anytime kortti)


Kaksi opettajaa yhdessä, Tuire ja Lotta, johdattelevat sinut linjaustekniikoiden sekä konkreettisten harjotteiden pariin, jotta voit viedä omaa asanaharjoitustasi eteenpäin turvallisesti ja luottavaisin mielin.

Tämän kahden tunnin workshopin aikana syvennymme dynaamisilta joogatunneilta tuttujen harjoitteiden ja asanoiden (asentojen) linjauksiin ja tekniikkaan. Käymme läpi mm. Aurinkotervehdys A:n ja B:n, soturiasentoja sekä trikonasanan (kolmioasento). Tutustumme myös joihinkin valikoituihin loppuliikkeisiin vähän tarkemmin. Pilkomme aurinkotervehdyksen osiin oivaltaaksemme uusia yksityiskohtia sen sisältämistä elementeistä ja asennoista, löytääksemme aurinkotervehdyssarjaan virtaavuutta, vapaammin soljuvaa hengitystä sekä meditatiivisuutta.

Pohdimme asentojen funkitoita ja linjausohjeita etsien jokaiselle osallistujalle toimivaa tapaa harjoitella. Kokeilemme erilaisten ohjeiden toimivuutta ja harjoittelemme apuvälineiden hyödyntämistä osana turvallista ja järkevää harjoitusta. Tämä kurssi sopii sinulle, joka olet kiinnostunut joogan fyysisestä harjoituksesta. Olet ehkä käynyt jo jonkin verran ryhmätunneilla, mutta hauaisit nyt paneutua rauhassa linjaustekniikkaan ja pysähtyä eri asentojen funktioiden äärelle.

Tällä kurssilla ehdit kysyä myös kysymyksiä ja saada halutessasi myös henkilökohtaisempaa ohjausta sekä avustuksia.

Kurssi toteutuu 6 osallistujalla.

Maksuohje: Osta prepaid-kortti Kurssimaksu 55€ tai maksa sarjakortillasi (Ei anytime kortti)

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse. Huomaathan että sinulla tulee olla oma vakuutus voimassa. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.Ilmoittaudu


Kolme henkilöä makaa joogabolstereiden päällä vatsallaan oikea poski vasten bolsteria kädet vietynä pään yli. Kuva on otettu niin, että päänlaet kuvan etualalla. Taustalla on liila seinä, jossa lukee valkoisella joogastudio

Pe 27.10. klo 17.30 - 20.30


Extra Candlelight Yinjooga


Ohjaaja: Paula
Studio: Padma Kerava
Hinta: 55€ tai 3 leimaa (ei anytime)


Tämän pitkän 2,5h Yin-harjoituksen aikana meillä on rauha ja aika käydä läpi koko kehoa hitaasti vaihtuvien yin-asanoiden kautta. Pysähdymme aistimaan kehoon avautuvaa uutta tilaa. Salin rauha, kynttilöiden valo ja rauhallisesti etenevä yin-harjoitus auttavat rauhoittumaan ja laskeutumaan itselle kokonaisvaltaisesti hyväätekevään harjoitukseen. Sopii kaikille.

Kurssi toteutuu 7 osallistujalla.

Maksuohje: Osta prepaid-kortti Kurssimaksu 55€ tai maksa sarjakortillasi

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse. Huomaathan että sinulla tulee olla oma vakuutus voimassa. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.Ilmoittaudu


Oletettu nainen loikkaa vihreällä nurmella pidellen huivia molemmilla käsillä takanaan. Taustalla on puinen aita ja mökki

La 28.10. klo 15.00 - 17.00


Shaktitanssi - Täydenkuun tanssi


Ohjaaja: Anne
Studio: Padma Kerava
Hinta: 55€ tai 3 leimaa (ei anytime)


Vallitsevan täydenkuun valosta ja voimasta ammentava irtipäästävä tanssi. Shaktitanssi yhdistää joogan ja tanssin kehoa, mieltä ja sielua harmonisoivaksi ja vapauttavaksi kokonaisuudeksi. Shaktitanssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta tanssista tai joogasta. Askelkuvioiden sijaan valmistelemma kehoa vapaaseen ja meditatiiviseen liikkeeseen, josta muodostuu jokaisen omannäköinen tanssillinen liike. Itsellänikään ei ole tanssitaustaa, vaan olen löytänyt shaktitanssin äärelle joogan kautta.Olen oppinut pienin askelin antamaan keholleni luvan liikkua vapaammin, mikä on vapauttanut aiempia uskomuksiani siitä, kuinka kehoa tulee harjoittaa. Se, jos mikä on vapauttavaa omalle mielelle ja olemiselle maailmassa. Tunti koostuu alkuvirittäytymisesta mantran avulla, virtaavista, meditatiivisista venytyksistä, seisomaharjoituksista, vapaasta tanssista, syvärentoutumisesta ja kauniista liikemeditaatiosta. Shaktitanssin on kehittänyt englantilainen tanssija ja kundaliinijoogi Sara Avtar.

Kurssi toteutuu 7 osallistujalla.

Maksuohje: Osta prepaid-kortti Kurssimaksu 55€ tai maksa sarjakortillasi

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse. Huomaathan että sinulla tulee olla oma vakuutus voimassa. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.Ilmoittaudu


Oletettu tummahiuksinen nainen kosmetiikka astia kädessä rintakehää vasten. Yllään harmaa villatakki


Soil of Beauty myynnissä Padmalla


Paikallinen ihonhoitosarja Soil of Beauty on rantautunut Järvenpään Padmalle myyntiin.

"Artesaanikosmetiikkaa Suomesta, jossa yhdistyvät huippulaatuiset luomuraaka-aineet pientuottajilta ja pitkä kokemus kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta. Tuotteemme on suunniteltu tuomaan ihollesi luonnollista hehkua ja näkyviä tuloksia. Valmistettu käsityönä omissa tuotantotiloissa Loviisassa luonnon keskellä. Sarja on kansainvälisesti palkittu. Ekokosmetologi & akupunktiohoitaja Henna Uusikallion kehittämä, pitkän luonnollisen ihonhoidon kokemuksen pohjalta. Hennalla on ekohoitola Keravalla. (mybeautyroots.fi) Soil of Beauty on suomalaista vastuullista designia parhaimmillaan ja siksi se on saanut Design From Finland merkin."
Irina Nyyssösen töitä Padmalla


Irina Nyyssönen TEm, muotoilija, taiteilija, yrittäjä
"Olen taiteilija-yrittäjä Järvenpäässä.
Työskentelen tällä hetkellä lähinnä maalaustaiteen parissa ja luon suurehkoja akryylimaalauksia intuitiivisesti sekatekniikalla. Mielen eri kerrokset, ihmiselon haasteet ja riemut ovat lähellä sydäntäni ja niistä saankin usein lähtökohdan teoksille. Kollektiiviset ja globaalit teemat nivoutuvat inhimillisiin aiheisiin töissäni. Käsittelen aiheita yleensä abstraktisti, mutta välillä kuviin ilmestyy hahmoja tai maisemia. Inspiraatiota saan paljon musiikista ja luonnon kautta. Luonnossa liikkuminen inspiroi minua ja se näkyy usein töissäni. Kun mieli rauhoittuu luonnossa, niin tilaa vapautuu luovuudelle.
Teen ajoittain tilausteoksia ja pidän myös erilaisia maalauskursseja. Työhuoneeni sijaitsee Kellokosken Ruukilla, Ruukin Kulmassa"

Facebook: Irina Nyyssönen Art
Instagram: irinanyyssonenart
Kotisivut: irinanyyssonenart.fijooga, kannettava, online jooga

Joogaa missä tahansa, milloin tahansa:

Padma videotalleita nyt saatavilla


Padman joogatallenteiden parissa voit joogata missä tahansa, tutuissa Padman tunnelmissa, tarvitset vain nettiyhteyden. Ohessa lista nyt saatavilla olevista videotallenteista. Maksuun voit käyttää myös sarjakorttiasi!

1. Yinjooga, lantion alueelle
30min
Ulla Åström
7€

2. Yinjooga
30min
Inka Kallen
7€

3. Yinjooga nro 1
60min
Ulla Åström
13€

4. Yinjooga nro 2
60min
Ulla Åström
13€

5. Detox flow
60min
Ulla Åström
13€

6. Detox yin
60min
Ulla Åström
13€

7. Flow
25min
Inka Kallen
7€

8. Flow
60min
Ulla Åström
13€

9. Yinjooga
35min
Paula Kujala
7€

10. Astangajoogan alkeet
60min
Ulla Åström
13€

11. Yinjooga, niska-hartia
60min
Ulla Åström
13€

12. Punnerrustekniikkaa
7min
Lotta Rantanen
5€

13. Yinjooga, lantion alueelle
60min
Ulla Åström
13€

14. Yinjooga, jalat
60min
Ulla Åström
13€

15. Yinjooga, niska-hartia
30min
Ulla Åström
7€

16. Yinjooga, rauhoittava ja rentouttava
30min
Ulla Åström
7€

17. Yinjooga nro3.
60min
Ulla Åström
13€

18. Yinjooga nro.4
60min
Ulla Åström
13€

19.Detox yin nro.2
60min
Ulla Åström
13€

20. Meditaatio rentoutus
30min
Henni Heiskanen
7€

21. Pranayama & yinjooga
30min
Ulla Åström
7€

22. Yinjooga, lantion alue nro.2
60min
Ulla Åström
13€

23. Yinjooga nro.5
60min
Ulla Åström
13€

24. Yinjooga 30min, nro.2
30min
Ulla Åström
7€

Maksuvaihtoehdot videotallenteille:

1. Maksa haluamasi tunnit tilille: Padma joogastudiot Oy FI08 5092 0920 4352 68 Lähetä sähköpostia mitkä tunnit haluat, eli olet maksanut, sekä kuva kuitista.


2. Jos haluat maksaa sarjakortillasi, laita sähköpostia mitkä tunnit haluat. Veloitamme tunnit kortiltasi merkitsemällä sinut osallistuneeksi virtuaalitunnille.

3. Jos haluat maksaa etänä Edenred tai Smartum-saldo liikuntaeduilla, laita meille sähköpostia padmajooga(a)gmail.com, niin laitamme sinulle ohjeet kuinka toimia.

Videotallenteet voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat ja ne ovat käytettävissäsi toistaiseksi.

Otathan kuitenkin huomioon että osto on henkilökohtainen, joten ethän jaa linkkejä eteenpäin. Lähetämme linkin tunteihin kun saamme tiedon maksusta / voimme veloittaa sarjakorttiasi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian.Kurssimaksut ja peruutusehdot:


Kurssin voit maksaa ajanvarausjärjestelmän kautta. Kurssin maksaminen Smartum-, Edenred- tai virikeseteleillä, ePassilla tai käteisellä onnistuu Padman studioilla aukioloaikoina, ennen tai jälkeen tuntien.

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä, maksamalla varmistat paikkasi kurssilla.

Kurssien peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.

Huom! Huolehdithan omasta vakuutuksestasi, joka kattaa mahdolliset tapaturmat. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.

Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 3€ kerta. Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella.


Anna joogaa lahjaksi! Ilahduta läheistä, ystävää tai liikekumppania ja osta studiolta lahjakortti haluamallesi summalle.
Studiot