jooga, istuen eteentaivutus, yin-jooga

JOOGAKURSSIT JA TAPAHTUMAT

Maalattu oranssikeltainen aurinko valkoisella taustalla. Keskellä Padman logo valkoisella

Kesä lähestyy


☀️TÄRKEÄÄ TIETOA☀️


Juhannukselta jää pois perjantai-illan ja lauantaiaamun tunnit muuten, paitsi Paulan tunnit Keravalla jatkuu melkein koko kesän. Kesätauko on samalla lailla kuin viime vuonna, heinäkuun kaksi keskimmäistä viikkoa, eli 8.7-21.7.

Halutessaan tämän 2 viikkoa voi pyytää lisäaikaa sarjakortille, kassalla tuntien yhteydessä, mutta vasta kesätauon jälkeen.Nainen ruskeassa topissa hymyilee pöydän ääressä, joka on täynnä kasviksia ja vihanneksia


FitOver50 verkkovalmennus


Hei sinä ihana +50 nainen!

FitOver50 on uusi verkkovalmennus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja aina vaan parempaan elämään. Verkkovalmennus sisältää erityisesti +50 naisille räätälöidyt harjoitusohjelmat, jumpat ja kehonhuollot, rauhoittavan Yin joogan, sekä ravinto-ohjelman.

Lähde mukaan kanssani tälle matkalle, joka muuttaa elämäsi suunnan.

Tarjoan ihanille Padmalaisille -10% alennuksen valmennuspaketista koodilla: Padma10

Katso lisää verkkosivuiltamme: www.fitover50.fiOletettu tummahiuksinen nainen kosmetiikka astia kädessä rintakehää vasten. Yllään harmaa villatakki


Soil of Beauty myynnissä Padmalla


Paikallinen ihonhoitosarja Soil of Beauty on rantautunut Järvenpään Padmalle myyntiin.

"Artesaanikosmetiikkaa Suomesta, jossa yhdistyvät huippulaatuiset luomuraaka-aineet pientuottajilta ja pitkä kokemus kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta. Tuotteemme on suunniteltu tuomaan ihollesi luonnollista hehkua ja näkyviä tuloksia. Valmistettu käsityönä omissa tuotantotiloissa Loviisassa luonnon keskellä. Sarja on kansainvälisesti palkittu. Ekokosmetologi & akupunktiohoitaja Henna Uusikallion kehittämä, pitkän luonnollisen ihonhoidon kokemuksen pohjalta. Hennalla on ekohoitola Keravalla. (mybeautyroots.fi) Soil of Beauty on suomalaista vastuullista designia parhaimmillaan ja siksi se on saanut Design From Finland merkin."
Irina Nyyssösen töitä Padmalla


Irina Nyyssönen TEm, muotoilija, taiteilija, yrittäjä
"Olen taiteilija-yrittäjä Järvenpäässä.
Työskentelen tällä hetkellä lähinnä maalaustaiteen parissa ja luon suurehkoja akryylimaalauksia intuitiivisesti sekatekniikalla. Mielen eri kerrokset, ihmiselon haasteet ja riemut ovat lähellä sydäntäni ja niistä saankin usein lähtökohdan teoksille. Kollektiiviset ja globaalit teemat nivoutuvat inhimillisiin aiheisiin töissäni. Käsittelen aiheita yleensä abstraktisti, mutta välillä kuviin ilmestyy hahmoja tai maisemia. Inspiraatiota saan paljon musiikista ja luonnon kautta. Luonnossa liikkuminen inspiroi minua ja se näkyy usein töissäni. Kun mieli rauhoittuu luonnossa, niin tilaa vapautuu luovuudelle.
Teen ajoittain tilausteoksia ja pidän myös erilaisia maalauskursseja. Työhuoneeni sijaitsee Kellokosken Ruukilla, Ruukin Kulmassa"

Facebook: Irina Nyyssönen Art
Instagram: irinanyyssonenart
Kotisivut: irinanyyssonenart.fi
Kurssimaksut ja peruutusehdot:


Kurssin voit maksaa ajanvarausjärjestelmän kautta. Kurssin maksaminen Smartum-, Edenred- tai virikeseteleillä, ePassilla tai käteisellä onnistuu Padman studioilla aukioloaikoina, ennen tai jälkeen tuntien.

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä, maksamalla varmistat paikkasi kurssilla.

Kurssien peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.

Huom! Huolehdithan omasta vakuutuksestasi, joka kattaa mahdolliset tapaturmat. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.

Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 3€ kerta. Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella.


Anna joogaa lahjaksi! Ilahduta läheistä, ystävää tai liikekumppania ja osta studiolta lahjakortti haluamallesi summalle.
Studiot