jooga, istuen eteentaivutus, yin-jooga

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Padma joogastudion bingo

7.9. - 30.11.


SYYSBINGO!!


Nyt pyörähtää Padmalla käyntiin syksyn hauskin ja terveellisin bingo! Kerää kuittaukset eri ohjaajilta ja erilaisilta tunneilta, kahden tunnin putkesta, workshopista - katso bingokortista kaikki keräilykohteet. Täydellä bingokortilla pääset osallistumaan arpajaisiin, joissa on huikeat palkinnot!

1. Kymppikortti Padmalle
2. Joogamatto
3. 2*teepaketti valintasi mukaan
4. Nina Sola-Galieron tekemiä rannekoruja 2 kpl (erikseen kahdelle kupongille)
5. Yksityistunti 60 min Terhin kanssa joko flow tai yin valintasi mukaan - myös mahdollisuus kotonasi pidettävään tuntiin!
6. Tina Heinon pörisemää hunajaa
7. Merja Memma Ikonen ToeSox-sporttisukat, koko S

Hoida kehoasi ja mieltäsi, paitsi että palkintoja ropisee paremman kunnon ja jaksamisen sekä mielenrauhan muodossa, nyt niitä tulee myös ihan rahanarvoisina voittoina! Me Padmalla haluamme kannustaa sinua avartamaan kokemustasi eri salien tarjonnasta ja auttaa pysymään päätöksessäsi pitää kunnostasi huolta.

Keräily toimii siten, että leiman saat ohjaajalta kassalla esim. aamujoogasta tai ohjaajan ruudusta, mutta ei niin että molemmista merkinnät käymällä yhdellä tunnilla. Palauta täysi bingokortti kassalle omilla yhteystiedoillasi täytettynä niin osallistut palkintojen arvontaan.

Bingokupongin saat kassalta. Peliaika on 7.9. - 30.11. asti! Nähdään matolla!

Seitsemän chakran Yin Padma.

La 23.10. klo 12:30 - 15:00


Seitsemän Chakran Yin


Ohjaaja: Nina Sola-Galiero
Studio: Järvenpää
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Tunti aloitetaan pehmeästi liikkuen yinyassalla, yhdistetty vinyasa&yin eli lempeää kaikille sopivaa liikettä, jonka aikana pysähdytään pidempiin yinin pitoihin. Kehon lämmittyä siirymme Yin harjoitukseen, jonka aikana teemme asanoita jokaiselle 7:lle chakralle aktivoiden ja vapauttaen energian virtaamaan vapaasti. Harjoitus maksimoi mielen- ja kehonlukkojen pehmeän avautumisen ja hoitaa sidekudoksia lempeästi aineenvaihdunnan vilkastuessa. Workshop sopii kaikille, jo jooganneille ja myös vaikka et olisi aiemmin joogannut. Lempeä kehonhuolollinen 2,5 tuntia pyhitettynä oman kehon ja mielen hyvinvoinnille ❤️

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.Voit myös myydä oman paikkasi itse eteenpäin toiselle jos estyt tulemasta. Ota oma matto mukaan tai vuokraa meiltä 2€/ kerta.

Varaa paikkasi

Nuorten ilma-akro-kurssi Padma Kerava.

Ti 12.10.-16.11. (6 kertaa) klo: 16:00 - 17:00


Nuorten Ilma-akrobatia kurssi 9-13-vuotiaille


Ohjaaja: Linnea Purontaus
Studio: Padma Kerava
Hinta: 75€


Ilma-akrobatiatunnilla harjoittelemme renkaalla ja hammockilla, eli kangaslenkillä erilaisia pitoja ja taivuksia ja etenemme lyhyisiin temppusarjoihin. Ilma-akrobatiaharjoitusten kautta opitaan kehonhallintaa, kasvatetaan voimaa ja liikkuvuutta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, voima-ja venyttelyosuudesta sekä temppujen harjoittelusta.

Varusteiksi käy trikoot tai verkkarit ja pitkähihainen, alaselän ja kainalot peittävä paita. Huomioithan ettei vaatteissa ole vetoketjuja tai muita teräviä, kohtia jotka voivat vahingoittaa kankaita. Jätäthän korusi kotiin tunnin ajaksi.

Tunti sopii aloittelijoille ja lajia jo aiemmin treenanneille.

Kurssin peruutusehdot: Kurssin ilmoittautuminen näkyy järjestelmässä 4 vko ennen kurssin alkua. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta muuten kuin sairastodistuksella. Huomaathan että lapsella tulee olla oma vakuutus voimassa. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.
Luethan vielä tämän! Covid infoIlmoittaudu
Extra Candlelight Yin Yoga Padma Kerava.

Pe 15.10. klo: 18.00 - 20.30


Extra Candlelight Yin


Ohjaaja: Paula Kujala
Studio: Padma Kerava
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Tämän pitkän 2,5h Yin-harjoituksen aikana meillä on rauha ja aika läpikäydä koko kehoa hitaasti vaihtuvien yin-asanoiden kautta. Pysähdymme aistimaan kehoon avautuvaa uutta tilaa. Salin rauha, kynttilöiden valo ja rauhallisesti etenevä yin-harjoitus auttavat rauhoittumaan ja laskeutumaan itselle kokonaisvaltaisesti hyväätekevään harjoitukseen. Sopii kaikille.

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.
Luethan vielä tämän! Covid infoIlmoittaudu
Grounding Yin Workshop 120min Padma Kerava

Pe 5.11. klo 18:00 - 20:00


Grounding Yin Workshop 120min


Ohjaaja: Paula Kujala
Studio: Kerava
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Grounding Yin joogahoitomuodossa yinjooga, akupainanta ja meridiaanien hieronta ohjaajan toimesta muodostavat eheyttävän kokonaisuuden. Harjoituksen tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa koko kehossa. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asentojen hermostoa rauhoittavaa vaikutusta,sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Asanoissa viivytään pitkään,joka osaltaan tekee harjoituksesta vielä restoratiivisemman. Grounding yin harjoituksen vaikutukset kestävät n 1vrk, jonka aikana on hyvä antaa kehon palautua ja välttää voimakasta rasitusta. Mukaan vain 10 osallistujaa, varaa pian paikkasi. Lämpimästi tervetuloa ❤

Ohjaajana toimii Paula Kujala (Ryt 200h Joogaopettaja koulutusohjelma, Grounding Yin joogahoidon diplomikoulutus 100h) Lisätiedot paula.kujala(a)kolumbus.fi

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.

Varaa paikkasi

jooga, kannettava, online jooga

Joogaa missä tahansa, milloin tahansa:

Padma videotalleita nyt saatavilla


Padman joogatallenteiden parissa voit joogata missä tahansa, tutuissa Padman tunnelmissa, tarvitset vain nettiyhteyden. Ohessa lista nyt saatavilla olevista videotallenteista. Maksuun voit käyttää myös sarjakorttiasi!

1. Yinjooga, lantion alueelle
30min
Ulla Åström
7€

2. Yinjooga
30min
Inka Kallen
7€

3. Yinjooga nro 1
60min
Ulla Åström
13€

4. Yinjooga nro 2
60min
Ulla Åström
13€

5. Detox flow
60min
Ulla Åström
13€

6. Detox yin
60min
Ulla Åström
13€

7. Flow
25min
Inka Kallen
7€

8. Flow
60min
Ulla Åström
13€

9. Yinjooga
35min
Paula Kujala
7€

10. Astangajoogan alkeet
60min
Ulla Åström
13€

11. Yinjooga, niska-hartia
60min
Ulla Åström
13€

12. Punnerrustekniikkaa
7min
Lotta Rantanen
5€

13. Yinjooga, lantion alueelle
60min
Ulla Åström
13€

14. Yinjooga, jalat
60min
Ulla Åström
13€

15. Yinjooga, niska-hartia
30min
Ulla Åström
7€

16. Yinjooga, rauhoittava ja rentouttava
30min
Ulla Åström
7€

17. Yinjooga nro3.
60min
Ulla Åström
13€

18. Yinjooga nro.4
60min
Ulla Åström
13€

19.Detox yin nro.2
60min
Ulla Åström
13€

20. Meditaatio rentoutus
30min
Henni Heiskanen
7€

21. Pranayama & yinjooga
30min
Ulla Åström
7€

22. Yinjooga, lantion alue nro.2
60min
Ulla Åström
13€

23. Yinjooga nro.5
60min
Ulla Åström
13€

24. Yinjooga 30min, nro.2
30min
Ulla Åström
7€

Maksuvaihtoehdot:

1. Maksa haluamasi tunnit tilille: Padma joogastudiot Oy FI08 5092 0920 4352 68 Lähetä sähköpostia mitkä tunnit haluat, eli olet maksanut, sekä kuva kuitista.


2. Jos haluat maksaa sarjakortillasi, laita sähköpostia mitkä tunnit haluat. Veloitamme tunnit kortiltasi merkitsemällä sinut osallistuneeksi virtuaalitunnille.

3. Jos haluat tehdä oston etänä, maksa Edenredin, ePassin, smartumin tai Eazybraken mobiilisovelluksella valiten maksun saajaksi Padma Joogastudio. Laita kuvakaappaus kuitista sähköpostiin samalla kun kerrot mitkä tunnit haluat.

Videotallenteet voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat ja ne ovat käytettävissäsi toistaiseksi.

Otathan kuitenkin huomioon että osto on henkilökohtainen, joten ethän jaa linkkejä eteenpäin. Lähetämme linkin tunteihin kun saamme tiedon maksusta / voimme veloittaa sarjakorttiasi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian.Kurssimaksut ja peruutusehdot:


Kurssin voit maksaa ajanvarausjärjestelmän kautta. Kurssin maksaminen Eazybreak, Smartum-, Edenred- tai virikeseteleillä, ePassilla tai käteisellä onnistuu Padman studioilla aukioloaikoina, ennen tai jälkeen tuntien.

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä, maksamalla varmistat paikkasi kurssilla.

Kurssien peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.

Huom! Huolehdithan omasta vakuutuksestasi, joka kattaa mahdolliset tapaturmat. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.

Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 2€ kerta. Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella.


Anna joogaa lahjaksi! Ilahduta läheistä, ystävää tai liikekumppania ja osta studiolta lahjakortti haluamallesi summalle.
Studiot