padma online jooga nettijooga

ONLINE-TUNNIT

Padman livestream online-tunnit

Rentoudu oma kodin rauhassa, kesämökin rannassa tai vaikka työpaikan taukohuoneessa. Aloita aamusi kiireettömästi kotona tai laskeudu levolle omassa olohuoneessa hyvän yön yinjoogassa. Tarvitset vain nettiyhteyden ja maksuttoman Zoom-ohjelman.

Rekisteröidy Padman ajanvarausjärjestelmään, osta sopiva sarjakortti ja rullaa matto auki! Osallistuminen sisältää myös tuntitallenteen (normaalihintaiset tunnit) ja se on käytettävissäsi 48 tuntia.
Voit osallistua myös kertamaksulla.Ilmoittautuminen livestream-tunneille

Ilmoittaudu tunnille viimeistään 90min ennen sen alkua ja peruuta viimeistään 12h ennen. Tunteihin pätevät samat ehdot kuin normaaleihin studiotunteihin, ellei asiasta ole erikseen mainittu. Otathan huomioon että osallistuessasi kertamaksulla, tunti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, eikä sitä voi enää perua. Jos et pääsekään livestream-tunnille, saat linkin tuntitallenteeseen pian tunnin jälkeen. Tallenne on käytettävissäsi 48h.

Workshoppien ja pidempien kurssien ilmoittautumisajat ja hinnat näet aina varauskalenterin i-näppäintä klikkaamalla.

Linkki tunnille toimitetaan sähköpostilla viimeistään tuntia ennen harjoitusta. Mikäli et ole saanut linkkiä tai tuntitallennetta, tarkistathan ennen yhteydenottoa roskapostikansion varmuuden vuoksi, kiitos.

Padma joogastudiot ei vastaa asiakkaan mahdollisista ongelmista jotka johtuvat asiakkaan internetyhteydestä tai Zoom-ohjelmasta. Koska maksullisista tunneista toimitetaan tuntitallenne, ei asiakkaalla ole oikeutta vaatia tuntimaksun palautusta. Mikäli tuntia ei voida pitää opettajasta tai Padma joogastudioista riippuvista syistä, tai yhteys katkeaa kaikilta, asiakkaalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua milloin tahansa vastaavalle tunnille.

Online-tunteihin liittyviin kysymyksiin saat nopeimmin vastauksen ottamalla yhteyttä suoraan opettajaan. Janinan tavoitat kätevästi WhatsAppilla +34 673 804 871 tai sähköpostilla info(at)janinaslounge.com

Nähdään verkossa!
Anna joogaa lahjaksi! Ilahduta läheistä, ystävää tai liikekumppania ja osta studiolta lahjakortti haluamallesi summalle.
Studiot