sointukulho joogastudiolla

COVID-19 INFO


23.4.2021
Hurraa Hurraa!
Sulkutila päättyy 28.4. ja 29.4. päästään taas joogaamaan kaikilla kolmella studiolla.


Ryhmäkoot ovat edelleen pienet jotta voimme taata turvavälit myös harjoituksen aikana. Varaa siis paikkasi ripeästi että mahdut mukaan! http://www.varaaheti.fi/padma/locations

Tunnit jatkuvat edelleen rajoitetuin osallistuja määrin jotta turvavälit säilyvät. Opettaja päästää tunnille tulevat sisälle vasta kun edelliset asiakkaat ovat poistuneet. Odotathan sisälle pääsyä muualla kuin suoraan oven edessä, niin että TURVAVÄLIT säilyvät koko ajan. Mikäli haluat jutella kanssajoogien kanssa, teethän sen ulkona, jotta sisätiloissa oleskelu jää minimiin kaikkien osalta. Koitathan käyttää pukutiloja mahdollisimman vähän, eli jos voit niin vaihda vaatteet jo valmiiksi kotona.

Suosittelemme maskien käyttöä tunnin alkuun saakka, sekä käsien pesua / käsidesin käyttöä ennen ja jälkeen tunnin. Muistathan ottaa oman pienen pyyhkeen välineiden suojaksi. Kiitämme ymmärryksestä ja yhteistyöstä!

Padma Joogastudiot sulkevat ovet

9.4.2021
TÄRKEÄ TIEDOTE! SULKUTILA JATKUU 28.4.2021 SAAKKA, JOTEN TUNNIT TOISTAISEKSI VAIN VERKOSSA.


Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 9.4.2021 jatkopäätöksen, jolla tiloja määrätään edelleen suljettavaksi 15.-28.4. väliseksi ajaksi Helsingin ja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla. Päätös tulee voimaan heti, kun nykyisen päätöksen voimassaolo päättyy. Päätös koskee mm. joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettäviä sisätiloja sekä kuntosaleja ja muita vastaavia sisäliikuntatiloja.
Linkki tiedotteeseenPadma Joogastudiot sulkevat ovet

31.3.2021
TÄRKEÄ TIEDOTE - AVI LAAJENTANUT SULKUTILAN KOSKEMAAN MYÖS JOOGASTUDIOITA


Aluehallintavirasto on juuri julkaissut päätöksen jonka vuoksi joudumme peruuttamaan kaikki joogatunnit ja kurssit ainakin 1.-14.4.2021 välisenä aikana.

Studiomme (Järvenpää, Kerava, Tuusula) pidetään suljettuina ainakin keskiviikkoon 14.4.2021 asti. Seuraamme tilannetta, AVI:n tiedottamista ja teemme parhaamme pitääksemme asiakkaamme ajantasalla. Tilanne on haastava ja koskettaa jollakin tavalla meistä jokaista. Tehdään siis yhdessä parhaamme, että tilanne rauhoittuu mahdollisimman nopeasti! Olemme kiitollisia jokaiselle asiakkaallemme ja toivomme, että näemme kaikkia pian taas myös studioillamme!

TUNTIVARAUKSET Kaikki viikkotunnit ja -kurssit on peruttu 1.4.-14.4.2021 ajanvarausjärjestelmästämme ja tästä menee automaattisesti sähköpostitse tieto varauksen tehneille. Näitä tunteja ei tietenkään veloiteta sarjakorteilta.

ONLINE-TUNNIT Teemme parhaamme että saamme tunnit pyörimään mahdollisimman nopeasti! Sulun aikana tulemme siis tarjoamaan online-tunteja ja tunnit voi varata ajanvarausjäjestelmän kautta, Järvenpään studion kohdalta. Ohjeistuksen kuinka tunnit toimivat löytyvät tuntien kohdalta i (=info) näppäimen kohdalta ajanvarausjärjestelmässä. Lisätietoja pian!

Voit edelleen myös ostaa JOOGATALLENTEITA joita voi katsoa silloin kun itselle sopii ja useammankin kerran! Pyydä lista tallenteista sähköpostilla: padmajooga(a)gmail.com Videotallenteita voi maksaa myös sarjakortilla.

KORTTIEN VOIMASSAOLOAJAT Asiakkaat, jotka haluavat pyytää lisää voimassaoloaikaa kortilleen, voivat tehdä sen sulkuajan päätyttyä. Tässä tapauksessa kortin käyttöaikaa jatketaan sulkuajan verran (1.4. eteenpäin). Kortin jatkoajan lisääminen tehdään ensisijaisesti kassalla joogatuntien yhteydessä.

KURSSIMAKSUT Jos olet maksanut kurssin sarjakortilla palautamme leimat kortillesi. Jos olet maksanut verkkokaupan kautta voit siirtää osallistumisesi jollekin vastaavalle kurssille tulevaisuudessa tai laittaa sähköpostilla tilinumerosi jotta voimme palauttaa maksun. Pyrimme järjestämään kaikki kurssit sulun jälkeen uudelleen.

TIEDOTUS Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja teemme parhaamme pitääksemme kaikki asiakkaamme ajatasalla tilanteesta. KIITOS KUN HUOMIOIT mahdolliset viivästykset asiakaspalvelussamme. Tästä yllättävästä tilanteesta ja sen aiheuttamista lisätöistä johtuen⁠ ⁠emme pysty vastaamaan yksittäisiin korttitiedusteluihin sähköpostitse tai puhelimitse. Tiedotamme jatkotoimenpiteistä yhteisesti nettisivuillamme, uutiskirjeessämme sekä Facebook-sivullamme. Sähköpostikirje tulee kaikille, jotka ovat hyväksyneet sähköpostimarkkinoinnin tai tilanneet uutiskirjeen nettisivujen kautta.

Kiitämme syvästi kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä. Padma☮️💜lootusasento suoja-asussa

1.3.2021
TÄRKEÄ TIEDOTE!

Tämän hetkisen tiedon mukaan voimme jatkaa tunteja sulkutilasta huolimatta pienin muutoksin. Tiloissa voi olla maksimissaan 10 henkilöä samaan aikaan. Opettaja päästää tunnille tulevat sisälle vasta kun edelliset asiakkaat ovat poistuneet. Odotathan sisälle pääsyä muualla kuin suoraan oven edessä, niin että TURVAVÄLIT säilyvät koko ajan. Mikäli haluat jutella kanssajoogien kanssa, teethän sen ulkona jotta sisätiloissa oleskelu jää minimiin kaikkien osalta.
💜

HUOM! Olemme muuttaneet maksimiosallistujamääriä jotta turvavälit varmasti pysyvät joka suuntaan myös tuntien aikana, joten otathan huomioon että jos olet varannut tuntipaikkasi viimeisten joukossa olet voinut tippua jonoon. Tarkista varmuuden vuoksi varauksesi, kiitos.
💜

Suosittelemme maskien käyttöä tunnin alkuun saakka, sekä käsien pesua / käsidesin käyttöä ennen ja jälkeen tunnin. Muistathan ottaa oman pienen pyyhkeen välineiden suojaksi. Kiitämme ymmärryksestä ja yhteistyöstä!
💜

HUOM! 30.11.2020 ALKAEN RYHMÄKOKOJA ON PIENENNETTY 9 HENKILÖÖN + OHJAAJA.

Sinun ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tästä syystä noudatamme studiolla jatkossakin koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja. Jatkamme tilanteen seuraamista ja reagoimme tarvittaessa uusin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Tavoitteenamme on palvella sinua mahdollisimman hyvin poikkeusolosuhteista huolimatta:


Asiakkaan muistilista:HUOM! Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä 12h ennen tunnin alkua, muuten veloitamme tunnista täyden hinnan.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
Laita meille viestiä.

Saimme tiedon tiloissamme tapahtuneesta korona-altistumisesta Tuusulan joogasalilla su 24.1. Klo 18.15-19.15 tunnilla.

Keski-Uudenmaan terveydenhuollon koronayksikkö on kontaktoinut ja tavoittanut kaikki, joita altistus koskee, ja antanut ohjeet miten toimia, eikä asiaan muilla ole tarvetta reagoida taikka huolestua.

Me yritämme parhaamme mukaan jatkossakin luoda asiakkaillemme mahdollisimman turvalliset puitteet liikkua, jotta heillä olisi mahdollisuus ylläpitää sekä vahvistaa terveyttään huolimatta vallitsevasta tilanteesta. Avoimuus sekä toimintamme läpinäkyvyys on meille tärkeitä arvoja ja haluamme noudattaa niitä myös tässä asiassa, siksi koimme julkisen informoinnin tärkeäksi, välttääksemme epätietoisuutta ja siitä aiheutuvaa turvattomuuden tunnetta asiakkaidemme keskuudessa.

Turvallisia ja mukavia joogahetkiä kaikille sekä hyvää viikonloppua.❤️

Terveisin Padman henkilökunta

Jos sinulla on kysyttävää asiaan liittyen, voit ottaa yhteyttä s-postilla padmajooga(a)gmail.com. Vastaamme viesteihin virka-aikana.

Linkki tiedotteeseen