sointukulho joogastudiolla

COVID-19 INFOPadma Joogastudiot sulkevat ovet

23.12.2021
TÄRKEÄ TIEDOTE


Etelä-Suomen aluehallintovirasto kiristää koronarajoituksia Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella merkittävästi. Uudet määräykset koskevat kokoontumisia ja tilojen käyttöä, ja ne tulevat voimaan tiistaina 28.12. alkaen. Koronapassia ei voi ottaa käyttöön rajoitusten vaihtoehtona. Etelä-Suomen alueelle on annettu tartuntalain pykälän 58 g mukainen määräys tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemisesta. Sulkupäätös on voimassa neljä viikkoa ajalla 28.12.2021–24.1.2022. Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että että kaikki julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea ja määräys koskee myös meitä. Padma joogastudiot ovat siis suljettuna 28.12.2021 - 24.1.2022 välisen ajan.

Asiakkaat jotka haluavat pyytää lisää aikaa sarjakortilleen voivat tehdä sen sulku-ajan päätyttyä. Tässä tapauksessa kortin käyttöaikaa jatketaan sulku-ajan verran (28.12. Eteenpäin) Kortin jatkoajan lisääminen tehdään ensisijaisesti kassalla joogatuntien yhteydessä.

tärkeä tiedote

4.12.2021
TÄRKEÄ TIEDOTE!

Aluehallintovirastot ovat jälleen antaneet uusia päätöksiä mm. tartuntatautilain 58d §:n käyttöönotosta. Esimerkkinä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella annettu TTL 58 d §:n mukainen päätös, joka kohdistuu laajasti eri toimijoihin ja myös koko liikuntakenttään.
⚠️
Kyse ei ole siis osallistujamäärienrajaamisesta 20 henkilöön, kuten yleisötilaisuuksissa, vaan velvoitteesta toteuttaa tiloissa sellaisia toimia, joilla lähikontaktin aiheuttamaan tartuntariskiä voidaan ehkäistä.
⚠️
Avin uusien ohjeiden mukaan tunnit jatkuvat edelleen mutta rajoitetuin osallistujamäärin jotta turvavälit säilyvät. Opettaja päästää tunnille tulevat sisälle vasta kun edelliset asiakkaat ovat poistuneet. Odotathan sisälle pääsyä muualla kuin suoraan oven edessä, niin että turvavälit säilyvät koko ajan. Mikäli haluat jutella kanssajoogien kanssa, teethän sen ulkona jotta sisätiloissa oleskelu jää minimiin kaikkien osalta. Koitathan käyttää pukutiloja mahdollisimman vähän eli jos voit, niin vaihda vaatteet jo valmiiksi kotona.
💜
Suosittelemme maskien käyttöä tunnin alkuun saakka, sekä käsien pesua / käsidesin käyttöä ennen ja jälkeen tunnin. Muistathan ottaa oman pienen pyyhkeen välineiden suojaksi.

Kiitämme ymmärryksestä ja yhteistyöstä!
💜

Sinun ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tästä syystä noudatamme studiolla jatkossakin koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja. Jatkamme tilanteen seuraamista ja reagoimme tarvittaessa uusin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Tavoitteenamme on palvella sinua mahdollisimman hyvin poikkeusolosuhteista huolimatta:


Asiakkaan muistilista:HUOM! Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä 12h ennen tunnin alkua, muuten veloitamme tunnista täyden hinnan.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
Laita meille viestiä.