sointukulho joogastudiolla

COVID-19 INFO

tärkeä tiedote

4.12.2021
TÄRKEÄ TIEDOTE!

Aluehallintovirastot ovat jälleen antaneet uusia päätöksiä mm. tartuntatautilain 58d §:n käyttöönotosta. Esimerkkinä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella annettu TTL 58 d §:n mukainen päätös, joka kohdistuu laajasti eri toimijoihin ja myös koko liikuntakenttään.
⚠️
Kyse ei ole siis osallistujamäärienrajaamisesta 20 henkilöön, kuten yleisötilaisuuksissa, vaan velvoitteesta toteuttaa tiloissa sellaisia toimia, joilla lähikontaktin aiheuttamaan tartuntariskiä voidaan ehkäistä.
⚠️
Avin uusien ohjeiden mukaan tunnit jatkuvat edelleen mutta rajoitetuin osallistujamäärin jotta turvavälit säilyvät. Opettaja päästää tunnille tulevat sisälle vasta kun edelliset asiakkaat ovat poistuneet. Odotathan sisälle pääsyä muualla kuin suoraan oven edessä, niin että turvavälit säilyvät koko ajan. Mikäli haluat jutella kanssajoogien kanssa, teethän sen ulkona jotta sisätiloissa oleskelu jää minimiin kaikkien osalta. Koitathan käyttää pukutiloja mahdollisimman vähän eli jos voit, niin vaihda vaatteet jo valmiiksi kotona.
💜
Suosittelemme maskien käyttöä tunnin alkuun saakka, sekä käsien pesua / käsidesin käyttöä ennen ja jälkeen tunnin. Muistathan ottaa oman pienen pyyhkeen välineiden suojaksi.

Kiitämme ymmärryksestä ja yhteistyöstä!
💜

Sinun ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tästä syystä noudatamme studiolla jatkossakin koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja. Jatkamme tilanteen seuraamista ja reagoimme tarvittaessa uusin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Tavoitteenamme on palvella sinua mahdollisimman hyvin poikkeusolosuhteista huolimatta:


Asiakkaan muistilista:HUOM! Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä 12h ennen tunnin alkua, muuten veloitamme tunnista täyden hinnan.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
Laita meille viestiä.