sointukulho joogastudiolla

COVID-19 INFO

lootusasento suoja-asussa

1.3.2021
TÄRKEÄ TIEDOTE!

Tämän hetkisen tiedon mukaan voimme jatkaa tunteja sulkutilasta huolimatta pienin muutoksin. Tiloissa voi olla maksimissaan 10 henkilöä samaan aikaan. Opettaja päästää tunnille tulevat sisälle vasta kun edelliset asiakkaat ovat poistuneet. Odotathan sisälle pääsyä muualla kuin suoraan oven edessä, niin että TURVAVÄLIT säilyvät koko ajan. Mikäli haluat jutella kanssajoogien kanssa, teethän sen ulkona jotta sisätiloissa oleskelu jää minimiin kaikkien osalta.
💜

HUOM! Olemme muuttaneet maksimiosallistujamääriä jotta turvavälit varmasti pysyvät joka suuntaan myös tuntien aikana, joten otathan huomioon että jos olet varannut tuntipaikkasi viimeisten joukossa olet voinut tippua jonoon. Tarkista varmuuden vuoksi varauksesi, kiitos.
💜

Suosittelemme maskien käyttöä tunnin alkuun saakka, sekä käsien pesua / käsidesin käyttöä ennen ja jälkeen tunnin. Muistathan ottaa oman pienen pyyhkeen välineiden suojaksi. Kiitämme ymmärryksestä ja yhteistyöstä!
💜

HUOM! 30.11.2020 ALKAEN RYHMÄKOKOJA ON PIENENNETTY 9 HENKILÖÖN + OHJAAJA.

Sinun ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tästä syystä noudatamme studiolla jatkossakin koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja. Jatkamme tilanteen seuraamista ja reagoimme tarvittaessa uusin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin. Tavoitteenamme on palvella sinua mahdollisimman hyvin poikkeusolosuhteista huolimatta:


Asiakkaan muistilista:HUOM! Viikkotuntien peruutukset tulee tehdä 12h ennen tunnin alkua, muuten veloitamme tunnista täyden hinnan.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
Laita meille viestiä.

Saimme tiedon tiloissamme tapahtuneesta korona-altistumisesta Tuusulan joogasalilla su 24.1. Klo 18.15-19.15 tunnilla.

Keski-Uudenmaan terveydenhuollon koronayksikkö on kontaktoinut ja tavoittanut kaikki, joita altistus koskee, ja antanut ohjeet miten toimia, eikä asiaan muilla ole tarvetta reagoida taikka huolestua.

Me yritämme parhaamme mukaan jatkossakin luoda asiakkaillemme mahdollisimman turvalliset puitteet liikkua, jotta heillä olisi mahdollisuus ylläpitää sekä vahvistaa terveyttään huolimatta vallitsevasta tilanteesta. Avoimuus sekä toimintamme läpinäkyvyys on meille tärkeitä arvoja ja haluamme noudattaa niitä myös tässä asiassa, siksi koimme julkisen informoinnin tärkeäksi, välttääksemme epätietoisuutta ja siitä aiheutuvaa turvattomuuden tunnetta asiakkaidemme keskuudessa.

Turvallisia ja mukavia joogahetkiä kaikille sekä hyvää viikonloppua.❤️

Terveisin Padman henkilökunta

Jos sinulla on kysyttävää asiaan liittyen, voit ottaa yhteyttä s-postilla padmajooga(a)gmail.com. Vastaamme viesteihin virka-aikana.

Linkki tiedotteeseen