HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT


BLUESVIIKON JOOGAA!
24.-30.6.
Kaikki Blues-viikon joogatunnit 5€/kerta

Paras ja ainoa PuistoBlues saapuu jälleen Järvenpäähän!
Sen kunniaksi myös Keravalla Bluesjoogaa! Musiikin ja festaroinnin lomassa on ehkä hyvä hoitaa keho-mieltä myös joogan keinoin. Padmassa koko PuistoBlues-viikon ajan kaikki joogatunnit 5 euron kertahintaan.

Torstaina myös Järvenpään rantapuistossa kolmisoinnun vieressä puisto (Blues) joogatunti Nonnan johdolla klo.18-19. Mukaan oma matto, pyyhe ja iloinen mieli. Sateen sattuessa tunti on peruttu!

Tapahtuman ajan myös kaikki sarjakortit -10% alehintaan❣️

Tutustu tuntivalikoimaamme tarkemmin täällä: http://www.varaaheti.fi/padma


Olet tervetullut!

Mietitkö, mille tunnille tulla - ehkä ensimmäistä kertaa?

⚘ Kaipaatko rentoutumista ja rauhallista harjoitusta? Valitse silloin Yin jooga.


⚘ Kiinnostaako dynaaminen asanaharjoitus, joka on enemmän liikkeessä ja haastaa sinua sopivasti? Valitse silloin Flow-tunti.

⚘ Yin & Yang -tunti on sekoitus näitä kahta. Aloitamme harjoituksen liikkuvalla osalla tehden esimerkiksi aurinkotervehdyksiä ja seisomasarjoja lopulta päätyen pidempikestoisiin, kehon kireyksiä avaaviin yin-asentoihin.

Nähdään matolla !
Kesä tulee 👉 tiesithän että meillä joogataan kesän läpi! Löydät lukkarista tutut vakkaritunnit juhannukseen. Juhannuksen jälkeen lukkari pysyy ennallaan paria poikkeusta lukuun ottamatta: perjantai-illat ja lauantaiaamujen tunnit jäävät tauolle elokuun alkuun asti. 
Eli tervetuloa ohjatuille joogatunneille myös kesähelteellä ja lämpiminä sadepäivinä 😊💛

Verkkokauppa avattu!

Padman 5-, 10- ja 15-kerran normaalihintaiset sarjakortit ovat myös ostettavissa netin kautta. Löytyvät varausjärjestelmän etusivulta prepaid-kortit kohdan alta. Maksutapana ovat luotto- ja pankkikortit, verkkopankki, lasku sekä osamaksu. Tervetuloa ostoksille :)
GDPR astuu voimaan 25.5.2018.
Mekin Padmalla olemme tiedostaneet uuden tietosuoja-asetuksen tuomat vaatimukset ja ottaneet ne huomioon toiminnasamme. Käyttämämme ajanvarausjärjestelmän ohjelma DigitalBookker on tiedottanut meitä tietosuoja-asetuksen tuomista muutoksista sekä uusista työkaluista ohjelmassa. DigitalBookkerin lisäksi käytämme MailChimp-uutiskirjepohjaa, jonka on niin ikään tiedottanut käyttäjiään GDPR:n liittyvistä ykistyiskohdista ja ottanut ne huomioon tarjoamassaan työkalussa. Jokaisen lähettämämme uutiskirjeen lopussa on selkeä linkki, josta asiakas voi halutessaan peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen. Asiakastilin luomisen yhteydessä on mahdollista joko liittyä kirjeen tilaajaksi tai kieltää kirjeen lähettäminen omaan sähköpostiin (DigitalBookker). Lisäksi osa asiakkaista on liittynyt kirjeen tilaajaksi toimittamalla meille oma-aloitteisesti yhteystietonsa muuta kanavaa pitkin (tämä on myös edelleen mahdollista, pääasia on, että saamme aina asiakkaan suostumuksen uutisointia varten). Jatketaan siis viestimistä ja tiedottamista, tietoisesti ja ehkä jälleen vähän turvallisemmin.
 
 
 
  
 
 
Padmalla myynnissä Liquidon trikoita.
Ilmoittelemme uudesta tilauksesta aina facebook sivuillamme, jos haluat tietyt trikoot voit tehdä ennakkotilauksen. Ennakkotilaajille -10% alennus!

Liquidon netisivun löydä täältä:
http://www.liquidoactive.com/


Huomio, huomio! Kuukauskorttilasille tiedoksi!
Ethän varaa turhia paikkoja tunneille, saatat viedä joltain toiselta paikan. Esteen tullessa, voit peruuttaa paikkasi tunnilta myös tekstiviestitse/sähköpostilla, vaikka ajanvarausjärjestelmä olisi jo lukinnut varauksesi. Jatkuvasti perumattomat, käyttämättömät tuntipaikkavaraukset saattavat johtaa hetken varauskieltoon. Kiitos, että otat tämän huomioon. :)


Ajanvarausjärjestelmän löydät alla olevasta linkistä:

http://www.varaaheti.fi/padma

 - Jos tarvitset apua ajanvarausjärjestelmän käytössä,
    voimme luoda sinulle tunnukset kun saavut Padmalle.
 - Tunneille voi tulla myös varaamatta paikkaa, tervetuloa <3
 
 
 
Muista käydä tykkäämässä Padman sivuista myös facebookissa! 
Joogastudio Padma Järvenpää
Joogastudio Padma Kerava
 Lisätietoa tunneista löydät tuntikuvaukset linkistä.
Saavuthan ajoissa paikalle.

Tervetuloa tunneille!


 
   
 
 
 

Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava