HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT

Kaverille kans -viikolla 24.9-30.9. Padman asiakkaat (sarja- ja kuukausikorttilaiset) voivat tuoda mukanaan tunnille oman ystävän ilmaiseksi!

Tuo ystäväsi tutustumaan ilmaiseksi valitsemallenne tunnille omalla sarja- tai kuukausikortilla. Saat tuoda useamman ystävän viikon aikana, mutta kuitenkin niin, että yhdellä tunnilla mukana on yksi ystävä (samaa ystävää ei voi tuoda useampaa kertaa viikon aikana). Tarjous ei koske extra pitkiä kursseja!

Voit varata omilla tunnuksilla itsellesi ja ystävällesi paikan ajanvarausjärjestelmän kautta (kaksi varausta omalla nimelläsi). Jos tuot kaksi kaveria yhdelle tunnille, pääsevät he ”kaksi yhden hinnalla” tai jos Sinulla ei ole sarjakorttia Padmaan, tule yhdessä ystävän kanssa samalla periaatteella.

Tunnin yhteydessä molemmille tarjolla 10x-sarjakortti hintaan 100€ /kpl. Sarjakortti käy kaikille Padman perus viikkotunneille (60-90min) ja on voimassa 4kk aloituspäivästä alkaen. Tarjous voimassa kaveriviikona ajan, 24.9.-30.9.

Kaverille kans -kampanjaviikko toteutetaan molemmissa toimipisteissämme, Järvenpäässä ja Keravalla. Keravan studiolla myös ilmatunteja.

Omalla tavallaan Oktoberfest sopii myös joogaan.
Juhlistamme alkanutta syksyä ja tuomme arkeen toimivia työkaluja jaksaa myös läpi pimenevän vuodenajan.

Toisin sanoen,

Oktoberfest 1.10.-7.10.2018
KAIKKI VIIKKOTUNNIT 5€
KAIKKI SARJAKORTIT JA KUUKAUSIKORTIT -10%

Lukujärjestyksestämme löydät lukuisia erilaisia joogatunteja ja ajanvarausjärjestelmän kautta voit varailla jo paikkoja tunneille. Löydät tuntivalikoiman nettisivuiltamme http://www.varaaheti/padma.fi

Tervetuloa ensikertalaiset sekä joogan harjoituksiin jo tutustuneet! 

Tapahtuma toteutetaan molemmissa toimipisteissämme, Järvenpäässä ja Keravalla. Keravalla myös ilmatunteja!
VERKKOKAUPPA AVATTU!
Padman 5-, 10- ja 15-kerran normaalihintaiset sarjakortit ovat myös ostettavissa netin kautta. Löytyvät varausjärjestelmän etusivulta prepaid-kortit kohdan alta. Maksutapana ovat luotto- ja pankkikortit, verkkopankki, lasku sekä osamaksu. Tervetuloa ostoksille :)

GDPR astuu voimaan 25.5.2018.
Mekin Padmalla olemme tiedostaneet uuden tietosuoja-asetuksen tuomat vaatimukset ja ottaneet ne huomioon toiminnasamme. Käyttämämme ajanvarausjärjestelmän ohjelma DigitalBookker on tiedottanut meitä tietosuoja-asetuksen tuomista muutoksista sekä uusista työkaluista ohjelmassa. DigitalBookkerin lisäksi käytämme MailChimp-uutiskirjepohjaa, jonka on niin ikään tiedottanut käyttäjiään GDPR:n liittyvistä ykistyiskohdista ja ottanut ne huomioon tarjoamassaan työkalussa. Jokaisen lähettämämme uutiskirjeen lopussa on selkeä linkki, josta asiakas voi halutessaan peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen. Asiakastilin luomisen yhteydessä on mahdollista joko liittyä kirjeen tilaajaksi tai kieltää kirjeen lähettäminen omaan sähköpostiin (DigitalBookker). Lisäksi osa asiakkaista on liittynyt kirjeen tilaajaksi toimittamalla meille oma-aloitteisesti yhteystietonsa muuta kanavaa pitkin (tämä on myös edelleen mahdollista, pääasia on, että saamme aina asiakkaan suostumuksen uutisointia varten). Jatketaan siis viestimistä ja tiedottamista, tietoisesti ja ehkä jälleen vähän turvallisemmin.
 
 
 
  
 
 
Padmalla myynnissä Liquidon trikoita.
Ilmoittelemme uudesta tilauksesta aina facebook sivuillamme, jos haluat tietyt trikoot voit tehdä ennakkotilauksen. Ennakkotilaajille -10% alennus!

Liquidon netisivun löydä täältä:
http://www.liquidoactive.com/


Huomio, huomio! Kuukauskorttilasille tiedoksi!
Ethän varaa turhia paikkoja tunneille, saatat viedä joltain toiselta paikan. Esteen tullessa, voit peruuttaa paikkasi tunnilta myös tekstiviestitse/sähköpostilla, vaikka ajanvarausjärjestelmä olisi jo lukinnut varauksesi. Jatkuvasti perumattomat, käyttämättömät tuntipaikkavaraukset saattavat johtaa hetken varauskieltoon. Kiitos, että otat tämän huomioon. :)


Ajanvarausjärjestelmän löydät alla olevasta linkistä:

http://www.varaaheti.fi/padma

 - Jos tarvitset apua ajanvarausjärjestelmän käytössä,
    voimme luoda sinulle tunnukset kun saavut Padmalle.
 - Tunneille voi tulla myös varaamatta paikkaa, tervetuloa <3
 
 
 
Muista käydä tykkäämässä Padman sivuista myös facebookissa! 
Joogastudio Padma Järvenpää
Joogastudio Padma Kerava
 Lisätietoa tunneista löydät tuntikuvaukset linkistä.
Saavuthan ajoissa paikalle.

Tervetuloa tunneille!


 
   
 
 
 

Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava