HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT


Ystävänpäiväviikolla, kaikissa Padman toimipisteissä, vietetään Kaverille kans! -viikkoa.

Ma 10.2.- pe 16.2.2020
Padman asiakkaat (sarja- ja kuukausikorttilaiset) voivat tuoda mukanaan tunnille oman ystävän ilmaiseksi!

Tuo ystäväsi tutustumaan ilmaiseksi valitsemallenne tunnille omalla sarja- tai kuukausikortillasi. Saat tuoda useammankin ystävän viikon aikana, mutta kuitenkin niin, että yhdellä tunnilla mukana on vain yksi ystävä. Tarjous ei koske extra pitkiä kursseja!

Voit varata omilla tunnuksilla itsellesi ja ystävällesi paikan ajanvarausjärjestelmän kautta (kaksi varausta omalla nimelläsi). 😊 

Jos sinulla ei ole sarja- tai kuukausikorttia Padmaan, tule yhdessä ystävän kanssa "kaksi yhden hinnalla" -periaatteella (kertamaksu tunnille on 20€).

Varaa paikkasi täältä: 
http://www.varaaheti.fi/padma

Kaveruksille voimassa korttitarjous koko viikon ajan: 10x-sarjakortti 125€/kpl. Tarjous vain kaveriviikkoon osallistuville.

Sarjakortti käy kaikille Padman perus viikkotunneille, kaikissa kolmessa toimipisteessä. Kortti on voimassa 4kk aloituspäivästä alkaen.

Tarjous voimassa kaveriviikona ajan 10.2.-16.2.2020.

Kaverille kans -kampanjaviikko toteutetaan kolmessa toimipisteessä, Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa. Tutustu studioihimme ja tarjontaan: www.padma.fi
Verkkokauppa avattu!

Padman 5-, 10- ja 15-kerran normaalihintaiset sarjakortit ovat myös ostettavissa netin kautta. Löytyvät varausjärjestelmän etusivulta prepaid-kortit kohdan alta. Maksutapana ovat luotto- ja pankkikortit, verkkopankki, lasku sekä osamaksu. Tervetuloa ostoksille :)
GDPR astuu voimaan 25.5.2018.
Mekin Padmalla olemme tiedostaneet uuden tietosuoja-asetuksen tuomat vaatimukset ja ottaneet ne huomioon toiminnasamme. Käyttämämme ajanvarausjärjestelmän ohjelma DigitalBookker on tiedottanut meitä tietosuoja-asetuksen tuomista muutoksista sekä uusista työkaluista ohjelmassa. DigitalBookkerin lisäksi käytämme MailChimp-uutiskirjepohjaa, jonka on niin ikään tiedottanut käyttäjiään GDPR:n liittyvistä ykistyiskohdista ja ottanut ne huomioon tarjoamassaan työkalussa. Jokaisen lähettämämme uutiskirjeen lopussa on selkeä linkki, josta asiakas voi halutessaan peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen. Asiakastilin luomisen yhteydessä on mahdollista joko liittyä kirjeen tilaajaksi tai kieltää kirjeen lähettäminen omaan sähköpostiin (DigitalBookker). Lisäksi osa asiakkaista on liittynyt kirjeen tilaajaksi toimittamalla meille oma-aloitteisesti yhteystietonsa muuta kanavaa pitkin (tämä on myös edelleen mahdollista, pääasia on, että saamme aina asiakkaan suostumuksen uutisointia varten). Jatketaan siis viestimistä ja tiedottamista, tietoisesti ja ehkä jälleen vähän turvallisemmin.
 
 
 
  
 
 
Padmalla myynnissä Liquidon trikoita.
Ilmoittelemme uudesta tilauksesta aina facebook sivuillamme, jos haluat tietyt trikoot voit tehdä ennakkotilauksen. Ennakkotilaajille -10% alennus!

Liquidon netisivun löydä täältä:
http://www.liquidoactive.com/


Huomio, huomio! Kuukauskorttilasille tiedoksi!
Ethän varaa turhia paikkoja tunneille, saatat viedä joltain toiselta paikan. Esteen tullessa, voit peruuttaa paikkasi tunnilta myös tekstiviestitse/sähköpostilla, vaikka ajanvarausjärjestelmä olisi jo lukinnut varauksesi. Jatkuvasti perumattomat, käyttämättömät tuntipaikkavaraukset saattavat johtaa hetken varauskieltoon. Kiitos, että otat tämän huomioon. :)


Ajanvarausjärjestelmän löydät alla olevasta linkistä:

http://www.varaaheti.fi/padma

 - Jos tarvitset apua ajanvarausjärjestelmän käytössä,
    voimme luoda sinulle tunnukset kun saavut Padmalle.
 - Tunneille voi tulla myös varaamatta paikkaa, tervetuloa <3
 
 
 
Muista käydä tykkäämässä Padman sivuista myös facebookissa! 
Joogastudio Padma Järvenpää
Joogastudio Padma Kerava
 

Huom!
Huolehdithan omasta vakuutuksestasi, joka kattaa mahdolliset tapaturmat. Padma joogastudio ei vakuuta Padman tunneilla kävijöitä.Lisätietoa tunneista löydät tuntikuvaukset linkistä.
Saavuthan ajoissa paikalle.

Tervetuloa tunneille!


 
   
 
 
 

Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava