HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOTJoogastudio Padman Pikkujoulut 9.-15.12.2019

Sydämellisesti tervetuloa aloittelemaan joulun viettoa kanssamme Padmaan!

Viikon ajan kaikki tunnit: 5€ / krt

Sarjakortit ja lahjakortit -10% alennuksella, tervetuloa ostoksille! ♥
Tässä hyvä lahjaidea ystävälle tai sukulaiselle! Meillä myös hyvä valikoima hyvinvoinnin lahjoja teetä, yrttitippoja tai vaikka joogamatto!


Viikon tuntivalikoimasta löydät erilaisia joogatunteja sekä lattialla että ilmassa! Tutustu tuntivalikoimaan ja varaa paikkasi tunneille täältä:
https://www.varaaheti.fi/padma/fi/locations

Tarjolla Glögiä, teetä ja pipareita.

Tästä on hyvä aloittaa joulun vietto!

Keho ja mieli kiittää - Padman pikkujoulujen jälkeen olo on takuu varmasti hyvä seuraavanakin päivänä 🙏🏼🎄<3 Padma joogastudio Tuusulan avajaiset!
Maanantaina 6.1.2020
Osoitteessa Rantatie 34, Onnelan alueella.
Koko päivän joogatunteja, jokaiselle jotakin, ihan pian pääset varaamaan paikkasi tunneille!

Syyssiivous Järvenpään mattohyllyyn!

Järvenpään mattohylly kaipaa tuuletusta joten haethan mattosi kotiin tai siirrät toiseen matoille osoitettuun hyllyyn 9.9-30.9.2019 välisenä aikana.
Ja toki jos et itse pääse paikalle infoa meitä niin siirrämme mattosi! :D
Kiitos että autat pitämään studion siistinä ♥

Verkkokauppa avattu!

Padman 5-, 10- ja 15-kerran normaalihintaiset sarjakortit ovat myös ostettavissa netin kautta. Löytyvät varausjärjestelmän etusivulta prepaid-kortit kohdan alta. Maksutapana ovat luotto- ja pankkikortit, verkkopankki, lasku sekä osamaksu. Tervetuloa ostoksille :)
GDPR astuu voimaan 25.5.2018.
Mekin Padmalla olemme tiedostaneet uuden tietosuoja-asetuksen tuomat vaatimukset ja ottaneet ne huomioon toiminnasamme. Käyttämämme ajanvarausjärjestelmän ohjelma DigitalBookker on tiedottanut meitä tietosuoja-asetuksen tuomista muutoksista sekä uusista työkaluista ohjelmassa. DigitalBookkerin lisäksi käytämme MailChimp-uutiskirjepohjaa, jonka on niin ikään tiedottanut käyttäjiään GDPR:n liittyvistä ykistyiskohdista ja ottanut ne huomioon tarjoamassaan työkalussa. Jokaisen lähettämämme uutiskirjeen lopussa on selkeä linkki, josta asiakas voi halutessaan peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen. Asiakastilin luomisen yhteydessä on mahdollista joko liittyä kirjeen tilaajaksi tai kieltää kirjeen lähettäminen omaan sähköpostiin (DigitalBookker). Lisäksi osa asiakkaista on liittynyt kirjeen tilaajaksi toimittamalla meille oma-aloitteisesti yhteystietonsa muuta kanavaa pitkin (tämä on myös edelleen mahdollista, pääasia on, että saamme aina asiakkaan suostumuksen uutisointia varten). Jatketaan siis viestimistä ja tiedottamista, tietoisesti ja ehkä jälleen vähän turvallisemmin.
 
 
 
  
 
 
Padmalla myynnissä Liquidon trikoita.
Ilmoittelemme uudesta tilauksesta aina facebook sivuillamme, jos haluat tietyt trikoot voit tehdä ennakkotilauksen. Ennakkotilaajille -10% alennus!

Liquidon netisivun löydä täältä:
http://www.liquidoactive.com/


Huomio, huomio! Kuukauskorttilasille tiedoksi!
Ethän varaa turhia paikkoja tunneille, saatat viedä joltain toiselta paikan. Esteen tullessa, voit peruuttaa paikkasi tunnilta myös tekstiviestitse/sähköpostilla, vaikka ajanvarausjärjestelmä olisi jo lukinnut varauksesi. Jatkuvasti perumattomat, käyttämättömät tuntipaikkavaraukset saattavat johtaa hetken varauskieltoon. Kiitos, että otat tämän huomioon. :)


Ajanvarausjärjestelmän löydät alla olevasta linkistä:

http://www.varaaheti.fi/padma

 - Jos tarvitset apua ajanvarausjärjestelmän käytössä,
    voimme luoda sinulle tunnukset kun saavut Padmalle.
 - Tunneille voi tulla myös varaamatta paikkaa, tervetuloa <3
 
 
 
Muista käydä tykkäämässä Padman sivuista myös facebookissa! 
Joogastudio Padma Järvenpää
Joogastudio Padma Kerava
 

Huom!
Huolehdithan omasta vakuutuksestasi, joka kattaa mahdolliset tapaturmat. Padma joogastudio ei vakuuta Padman tunneilla kävijöitä.Lisätietoa tunneista löydät tuntikuvaukset linkistä.
Saavuthan ajoissa paikalle.

Tervetuloa tunneille!


 
   
 
 
 

Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava