HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT


Uuden vuoden startti joogaten!

Kaikki joogatunnit 5€/krt uuden vuoden alkamisen kunniaksi, koko viikon ajan, 7.1.-13.1.2019.
Tule aloittamaan uusi vuosi joogamatolta!
Kaikki sarja- ja kuukausikortit tarjouksessa tapahtumaviikon ajan verkkokaupassa ja studioilla. Tarjoamme -10% alennuksen norm. hinnoista.
Jooga sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Sinun ei tarvitse olla notkea aloittaaksesi joogan! Valitse tarjonnastamme itsellesi sopivin tunti ja tule kokeilemaan. Tunteja löytyy myös pidempään harjoittaneille.
Viiden euron kertamaksu suoritetaan paikan päällä joko käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä.
Laajemmat tuntikuvaukset löydät nettisivuiltamme www.padma.fi

Tutustu tuntitarjontaamme ja varaa paikkasi tunneille täältä: www.varaaheti.fi/padma

Järvenpään studiolla:
LA 12.1. klo 10.30-16.00
SU 13.1. klo 13.30-17.30

Uuden vuoden tapahtumaviikolla mukana myös Kaunis Voima esittelemässä Frantsilan luomuyrttitilan tuotteita sekä kertomassa hoidoistaan. Kaunis Voima tarjoaa Tuusulassa Sinun Keho -hoitohuoneella energisoivia kasvohoitoja, intuitiivisia energiahoitoja sekä fysikaalista BEMER verisuoniterapiaa. Esittelypäivinä tuotteista -10% sekä varatuista hoidoista -20%.
www.kaunisvoima.fi


Verkkokauppa avattu!

Padman 5-, 10- ja 15-kerran normaalihintaiset sarjakortit ovat myös ostettavissa netin kautta. Löytyvät varausjärjestelmän etusivulta prepaid-kortit kohdan alta. Maksutapana ovat luotto- ja pankkikortit, verkkopankki, lasku sekä osamaksu. Tervetuloa ostoksille :)
GDPR astuu voimaan 25.5.2018.
Mekin Padmalla olemme tiedostaneet uuden tietosuoja-asetuksen tuomat vaatimukset ja ottaneet ne huomioon toiminnasamme. Käyttämämme ajanvarausjärjestelmän ohjelma DigitalBookker on tiedottanut meitä tietosuoja-asetuksen tuomista muutoksista sekä uusista työkaluista ohjelmassa. DigitalBookkerin lisäksi käytämme MailChimp-uutiskirjepohjaa, jonka on niin ikään tiedottanut käyttäjiään GDPR:n liittyvistä ykistyiskohdista ja ottanut ne huomioon tarjoamassaan työkalussa. Jokaisen lähettämämme uutiskirjeen lopussa on selkeä linkki, josta asiakas voi halutessaan peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen. Asiakastilin luomisen yhteydessä on mahdollista joko liittyä kirjeen tilaajaksi tai kieltää kirjeen lähettäminen omaan sähköpostiin (DigitalBookker). Lisäksi osa asiakkaista on liittynyt kirjeen tilaajaksi toimittamalla meille oma-aloitteisesti yhteystietonsa muuta kanavaa pitkin (tämä on myös edelleen mahdollista, pääasia on, että saamme aina asiakkaan suostumuksen uutisointia varten). Jatketaan siis viestimistä ja tiedottamista, tietoisesti ja ehkä jälleen vähän turvallisemmin.
 
 
 
  
 
 
Padmalla myynnissä Liquidon trikoita.
Ilmoittelemme uudesta tilauksesta aina facebook sivuillamme, jos haluat tietyt trikoot voit tehdä ennakkotilauksen. Ennakkotilaajille -10% alennus!

Liquidon netisivun löydä täältä:
http://www.liquidoactive.com/


Huomio, huomio! Kuukauskorttilasille tiedoksi!
Ethän varaa turhia paikkoja tunneille, saatat viedä joltain toiselta paikan. Esteen tullessa, voit peruuttaa paikkasi tunnilta myös tekstiviestitse/sähköpostilla, vaikka ajanvarausjärjestelmä olisi jo lukinnut varauksesi. Jatkuvasti perumattomat, käyttämättömät tuntipaikkavaraukset saattavat johtaa hetken varauskieltoon. Kiitos, että otat tämän huomioon. :)


Ajanvarausjärjestelmän löydät alla olevasta linkistä:

http://www.varaaheti.fi/padma

 - Jos tarvitset apua ajanvarausjärjestelmän käytössä,
    voimme luoda sinulle tunnukset kun saavut Padmalle.
 - Tunneille voi tulla myös varaamatta paikkaa, tervetuloa <3
 
 
 
Muista käydä tykkäämässä Padman sivuista myös facebookissa! 
Joogastudio Padma Järvenpää
Joogastudio Padma Kerava
 Lisätietoa tunneista löydät tuntikuvaukset linkistä.
Saavuthan ajoissa paikalle.

Tervetuloa tunneille!


 
   
 
 
 

Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava