HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT

GDPR astuu voimaan 25.5.2018.
Mekin Padmalla olemme tiedostaneet uuden tietosuoja-asetuksen tuomat vaatimukset ja ottaneet ne huomioon toiminnasamme. Käyttämämme ajanvarausjärjestelmän ohjelma DigitalBookker on tiedottanut meitä tietosuoja-asetuksen tuomista muutoksista sekä uusista työkaluista ohjelmassa. DigitalBookkerin lisäksi käytämme MailChimp-uutiskirjepohjaa, jonka on niin ikään tiedottanut käyttäjiään GDPR:n liittyvistä ykistyiskohdista ja ottanut ne huomioon tarjoamassaan työkalussa. Jokaisen lähettämämme uutiskirjeen lopussa on selkeä linkki, josta asiakas voi halutessaan peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen. Asiakastilin luomisen yhteydessä on mahdollista joko liittyä kirjeen tilaajaksi tai kieltää kirjeen lähettäminen omaan sähköpostiin (DigitalBookker). Lisäksi osa asiakkaista on liittynyt kirjeen tilaajaksi toimittamalla meille oma-aloitteisesti yhteystietonsa muuta kanavaa pitkin (tämä on myös edelleen mahdollista, pääasia on, että saamme aina asiakkaan suostumuksen uutisointia varten). Jatketaan siis viestimistä ja tiedottamista, tietoisesti ja ehkä jälleen vähän turvallisemmin.

 KESÄN KUKKAISJOOGAA & VIIDEN EURON VIIKKOTUNNIT 21.-27.5.!

Kesän aloitus Padmalla!
Joogaataan ja otetaan vastaan vuodenajan vaihde kukkien keskellä. Luvassa paljon erilaisia tunteja ja kaikki Kukkaisviikon harjoitukset 5 euron kertahintaan. Saleissamme kukkivat Järvenpään Kukkatalon luomukset 🌻 http://www.jarvenpaankukkatalo.fi/

Kesäkortti tarjous alkaa myös tästä!
15 kerran kortti 10 kerran hinnalla 145€! Voimassa 3kk aloitus päivästä. Myynnissä rajoitetun ajan. (Norm. 190€ ja 3€/kerta lisämaksulla voit käyttää myös 6kk voimassaolon päättymisen jälkeen.)Kesäkortteja voit ostaa useammankin varastoon halutessasi. 
Myös Kesän 2018 Anytime 1.6.-9.8.195€ Käy kaikille viikkotunneille! (Ei sisällä extra pitkiä tunteja!)

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta voidaksesi osallistua tunneille (Astanga-joogaan ja Flow 2 -tunneille suositellaan alkeiskurssia tai pidempää harjoitustaustaa ennen osallistumista). Nettisivuiltamme löydät tuntikuvaukset www.padma.fi.

Kurkkaa koko ohjelma täältä:
https://www.varaaheti.fi/padma/fi/locations
Voit varata jo paikkoja tunneille!

Kertamaksun voit maksaa tullessasi käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä.

Tulossa myös aikuisen ja lapsen yhteistunti, jonka hinta on 5€/hlö. Teethän kaksi varausta ilmoittautuessasi. TERVETULOA! ❤

VERKKOKAUPPA AVATTU!
Padman 5-, 10- ja 15-kerran normaalihintaiset sarjakortit ovat myös ostettavissa netin kautta. Löytyvät varausjärjestelmän etusivulta prepaid-kortit kohdan alta. Maksutapana ovat luotto- ja pankkikortit, verkkopankki, lasku sekä osamaksu. Tervetuloa ostoksille :) 
 
 
  
 
 
Padmalla myynnissä Liquidon trikoita.
Ilmoittelemme uudesta tilauksesta aina facebook sivuillamme, jos haluat tietyt trikoot voit tehdä ennakkotilauksen. Ennakkotilaajille -10% alennus!

Liquidon netisivun löydä täältä:
http://www.liquidoactive.com/


Huomio, huomio! Kuukauskorttilasille tiedoksi!
Ethän varaa turhia paikkoja tunneille, saatat viedä joltain toiselta paikan. Esteen tullessa, voit peruuttaa paikkasi tunnilta myös tekstiviestitse/sähköpostilla, vaikka ajanvarausjärjestelmä olisi jo lukinnut varauksesi. Jatkuvasti perumattomat, käyttämättömät tuntipaikkavaraukset saattavat johtaa hetken varauskieltoon. Kiitos, että otat tämän huomioon. :)


Ajanvarausjärjestelmän löydät alla olevasta linkistä:

http://www.varaaheti.fi/padma

 - Jos tarvitset apua ajanvarausjärjestelmän käytössä,
    voimme luoda sinulle tunnukset kun saavut Padmalle.
 - Tunneille voi tulla myös varaamatta paikkaa, tervetuloa <3
 
 
 
Muista käydä tykkäämässä Padman sivuista myös facebookissa! 
Joogastudio Padma Järvenpää
Joogastudio Padma Kerava
 Lisätietoa tunneista löydät tuntikuvaukset linkistä.
Saavuthan ajoissa paikalle.

Tervetuloa tunneille!


 
   
 
 
 

Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava