HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT

Kurssimaksut
Ilmoittautumisen yhteydessä tilille:
Padma FI4650920920244561
Viestiin oma nimi ja kurssin nimi

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.
Maksathan kurssimaksun mahdollisimman pian, sillä paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä. Nyt voit maksaa kätevästi myös ajanvarausjärjestelmän kautta varaamalla samalla paikan itsellesi täällä: http://www.varaaheti.fi/padma
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin.
Ota maksusta kuitti mukaan tullessasi!
Jos maksat smartum-,tyky-tai virikeseteleillä tai sporttipassilla tai jos et pääse pankkiin, voit käydä maksamassa myös käteisellä tai kortilla. Padmalla ohjaaja paikalla ennen tuntien alkua jolloin voit käydä maksamassa kurssi maksusi.
 
Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 2€ kerta.
Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella (esim. 10 x kortin alennettuun hintaan 130,50€ norm.145€)
Järvenpäässä:
Vinyasa Flow -joogan alkeiskurssille

Neljä perjantaita, 17.8.-7.9.
Klo 17-18Haluaisitko tutustua virtaavan Flow-joogan harjoitukseen mukavassa hengessä!
Tutustut kurssilla Flow-harjoituksen perus elementteihin sekä hengitystekniikkaan turvallisessa ohjauksessa. Käymme läpi aurinkotervehdyksen A- ja B-sarjat sekä niiden erilaisiin variaatioihin. Tutustumme myös Flow-tunneilla usein toistuviin asanoihin (joogan asennot) sekö niiden yksilöllisiin linjauksiin. Kokeilemme liikkumista oman hengityksen tahdissa lyhyiden liikesarjojen kautta rakentaen hiljalleen tuntumaa ja rutiinia omaan flowhun maton päällä. Harjoitus liikkuu sekä lattiatasossa (istuma-asennot, makuulta tehtävät liikkeet) että vahvasti jalkojen päällä (seisoma-asanat).

Voit tulla tunneille mukaan ilman aiempaa kokemusta asanaharjoittelusta. Voit osallistua yhdelle tunnille kertamaksulla tai kurssina kaikille neljälle tunnille. Sopii myös muistinvirkistyksesi jo jonkin verran joogaa harjoittaneelle tai uutena starttina pitkän tauon jälkeen.

Näiltä tunneilta saat eväät Padma Flow- sekä Yin & Yang -tunteja ajatellen 😊

Hinta 4x60min (kaikki tunnit 17.8.-7.9.) + 5-kerran sarjakortti Padmaa yht 100€

Yhden kerran hinta 20€ tai 1 leima sarjakortista (Anytime käy)

Ohjaajana toimii Lotta Rantanen (Joogaopettaja, RYT500 koulutus YogaSource, RYT200 koulutus Authentic Embodied Flow & Pranama Hki, Yin joogaopettajan koulutus 60h Villa Mandala)
Varaa paikkasi täältä:
http://www.varaaheti.fi/padma

Järvenpäässä:
Tennispallo – Trigger yin
Su 9.9. klo 11-13.30


Tennispallo – Trigger yinissä keskitytään löytämään kehon trigger-pisteitä ja helpottamaan jännityksiä tennispallojen ja apuvälineiden kanssa. Tunnilla käydään läpi liikkuvuuden ja jännitystilojen kannalta olennaisia pisteitä jotta saavutetaan rento olo ja pystytään lisäämään liikkuvuutta yhden käsittelyn jäljiltä. Jos kärsit kireistä pohkeista, takareisistä, lapajumeista, niskan kiristyksistä tai jännityspäänsärystä, tämä sopii sinulle kuin nenä päähän! Kesto 2,5 h

Ohjaajana Terhi Talvela

Hinta 45€ tai 3 leimaa (ei anytime-kortti).
Peruutus viimeistään 7vrk ennen, jonka jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta:
www.varaaheti.fi/padma
Keravalla:
Hammock tricks intensiivi
La 8.9. klo12.15-14.15

Tunnilla opetellaan helppoja kangastemppuja ja yhdistetään niitä näyttäviksi sarjoiksi. Aluksi lämmitellään lihakset hilpeillä leikkimielisillä harjoitteilla ja tunnin lopussa venytellään ja palautellaan lihakset työn jäljiltä. Sopii vasta-alkajille ja jo vähän enemmänkin temppuilleille, haasteita lisätään tason mukaan. Tunnille tarvitset paidan joka peittää kainalot ja hartiat sekä vähintään polvitaipeen yli tulevat housut sekä juomapullon. Alkulämmittelyä ja venyttelyä varten voit myös ottaa oman maton. Intensiivin kesto 2 h

Ohjaajana Terhi Talvela

Hinta 45€ tai 3 leimaa (ei anytime-kortti).
Peruutus viimeistään 7vrk ennen, jonka jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta:
www.varaaheti.fi/padma

JÄrvenpäässä:
Extra Authentic Vinyasa Flow 2,5h
La 29.9. Klo 11-13.30


Autenttinen liike, virtaava asana, pranayama & meditaatio. Tervetuloa syyskuun dynaamiseen joogaworkshoppiin!

Työpaja sitoo yhteen vinyasa flow --harjoituksen sekä sopivassa suhteessa tekniikkaa asana-laboratorio -hengessä osallistujien tarpeiden mukaan. Pääpaino virtaavassa flow-harjoituksessa, jonka kuljetamme läpi avaavien yin asanoiden, pranayama-harjoitusten, meditaation sekä lopulta dynaamisen liikkeen. Harjoitus päättyy loppurentoutukseen. (Dynaaminen liikeharjoitus tehdään musiikin kanssa, mutta ei musiikin tahdissa).

Tutkimme omaa autenttista tapaamme liikkua linjausohjeiden ja erilaisten koreografioiden raameissa. Lopputulema saattaa olla oman virtaavan hengityksen synkronia asanaharjoituksen kanssa. Kurssilla tulee vastaan Vinyasa Flow -tunneilta tuttuja asanoita sekä niiden erilaisia variaatioita.

Tämä 2,5h mittainen workshop on inspiroitunut Embodied Flown tavasta nähdä harjoitus kehomieli-kokonaisuutena, jossa harjoittaja liikkuu omalla autenttisella tavallaan. Hitunen tekniikkaa vielä taustalle takaamaan turvallisuuden ja vakauden, ja that's it, tätä me tällä kurssilla etsimme.

Suunnattu jo joogaharjoitusta tehneille, vaikka palaamme tunnin aikana epäilemättä myös perusasioiden äärelle. Ei suositella aloittelijoille (syksyn alkeiskurssi erikseen, 17.8.-31.8.).

Ohjaajana joogaopettaja Lotta Rantanen
RYT500 / Yogasource
RYT200 josta 100h erikoistumista Embodied Flown näkökulmaan.
Yin jooga 60h / Villa Mandala

Hinta: 45€ kertamaksu tai 3 leimaa Padman sarjakortista. Osallistujille kaikki sarja- ja kk-kortit kurssin yhteydessä -10% alella.
Ei Anytime.

Ilmoittaudu:
www.varaaheti.fi/padma

Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia (tämän jälkeen lääkärintodistuksella), kiitos! 

Tervetuloa! ❤

Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava