HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT
Järvenpäässä:
Release your inner joy -workshop
La 30.11. klo. 13-15


Tuntuuko, että syysväsymys painaa eikä oikein huvittaisi tehdä yhtään mitään? Ulkona on kylmää ja märkää, ja niin pimeätä. Tekisi mieli jäädä vain sänkyyn nukkumaan...
RATKAISU: Huippusuosittu ja superhauska työpaja, joka pursuaa iloa ja naurua!
Työpajassa vapauttamme itsemme joogan, naurujoogan, tanssin, kirjoittamisen ja keskustelun avulla, jotta ilo pääsee virtaamaan vapaasti. Teemme myös erilaisia hengitysharjoituksia eli pranayamaa, joita on helppo ottaa myös omaan arkeen mukaan. Avaamme sydämemme ottamaan vastaan ja antamaan rakkautta ja iloa.
Voit tulla juuri sellaisena kuin olet, ei tarvitse olla mitään kokemusta joogasta, naurujoogasta tai mistään muustakaan. Itse asiassa sitä parempi mitä vähemmän on kokemusta yhtään mistään Varsinkin jos mieli on yhtään maassa ja väsymys on ottanut vallan, tämä työpaja toimii erinomaisena piristysruiskeena! Yllätä vaikka ystäväsi iloisesti ottamalla hänet mukaan työpajaan!
Opit, mikä estää sinua kokemasta iloa ja miten päästä näistä blokeista eroon. Mitkä ovat ne asiat jotka pidättelevöt sinua elämästä itsesi näköistä elämää? Mikä estää nauttimasta jokaisesta hetkestä elämässäsi täysin rinnoin?
Sukellamme syvälle ilon lähteeseen ja opimme tapoja joilla valjastaa oma ilo joka päivä, kaikissa toimissamme. Tämän ilon kautta vapauttamme energiaa, luovuutta ja elinvoimaa kaikkiin elämän osa-alueisiin.
Lähdet työpajasta täynnä positiivista latausta, energiaa ja hyvää mieltä, joka kestää monta päivää vielä työpajan jälkeenkin.

Työpajan hinta 3 leimaa tai 45eur.
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.Voit myös myydä oman paikkasi itse eteenpäin toiselle jos estyt tulemasta.

Varaa paikkasi täältä:www.varaaheti.fi/padma

Paikkoja on rajoitetusti joten varaa omasi pian ettet jää ilman!
Työpajassa on myös 100% naurutakuu, jos et kertaakaan naura työpajan aikana, saat rahasi takaisin.

Ota mukaan joogamatto ( tai vuokraa meiltä (2€) tai viltti, vesipullo, muistiinpanovälineet ja pukeudu rentoihin, mukaviin vaatteisiin. Tietenkin hyvä ystävä ja avoin, utelias mieli ovat eduksi
Jos tulee mitä tahansa kysyttävää työpajaan liittyen, minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen fruitfulyogapractise@gmail.com
Muuten ei muuta kuin iloa ja energiaa syksyysi, lämmöllä ja halauksin,
Eeva

Keravalla:
Talven yin ja GroundingYin® joogahoito
Su 8.12. klo 12-14

Lämpimästi tervetuloa talven ja vesielementin Yin harjoitukseen sekä GroundingYin® - Joogahoitoon!
Yin-harjoituksessa teemme pitkäkestoisia, lempeästi kehoa avaavia ja rentouttavia Yin-jooga -asanoita keskittyen munuais- ja virtsarakkomeridiaanien alueelle. Tunnin loppupuolella harjoitukseen yhdistetään GroundingYin® - Joogahoito, missä ohjaajat käsittelevät lempeästi hieroen, akupainanta- ja shiatsutekniikoilla talveen ja vesielementtiin liitettävien munuais- ja virtsarakkomeridiaanien alueilta samalla, kun rentoudut Yin-asanassa. Harjoitus ja hoito avaavat, rentouttavat ja hoitavat sekä kehoa että mieltä erityisesti talven olosuhteita ajatellen ja lisäävät chin ja nesteiden vapaata virtausta kehossasi.

Ohjaajana joogaopettaja Nonna Viemerö.
Nonnalla on mm. GroundingYin® - Joogaohjaajakoulutus, imukuppihieronnan koulutus ja Nonna on opiskellut akupainantaa, shiatsua ja kiinalaista lääketiedettä sekä imukuppihierontaa mm. Laura Merkkiniemen, Minna Anderssonin, Leena Sahan ja Yulan Niun johdolla. Käsittelemään tulee mukaan GroundingYin® - Joogaohjaaja opoiskelija, shiatsuhoitaja ja rentoutusohjaaja Riitta Walden

HUOM! Hinta 3 leimaa tai 45eur.
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.Voit myös myydä oman paikkasi itse eteenpäin toiselle jos estyt tulemasta.

Ota oma matto mukaan tai vuokraa meiltä 2€/ kerta.
Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta:
www.varaaheti.fi/padma
 

Järvenpäässä:
Grounding yin pienryhmä
Su 22.12.2018 klo 13-15

Tämä Groundin Yin -joogaharjoitus rantautuu tarkoituksella keskelle kiireisintä joulunaikaa.
Yhdistämme tässä harjoituksessa niveliä voitelevan ja kehoa lempeästi liikuttavan liikeosion Grounding Yin -tuntiin. Näin lähestymme harjoituksen veden elementin teemaa omassa autenttisessa liikkeessä, hengityksessä sekä kehon käsittelyssä. Liike on pääosin vapaata ja kehoa herättelevää, mutta harjoittaja saa tuekseen riittävästi ohjeita ja struktuuria, jonka puitteissa liikkua. Liikumme joogasta tuttujen, lempeiden harjotteiden läpi kohti yin asanoita, joiden aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä harjoittajia. Harjoitus tehdään pienryhmässä, joka tarjoaa osallistujilleen turvallisen ja hyväksyvän ympäristön uppoutua oman hoitavan harjoituksen pariin.

Grounding Yin -harjoituksen aikana teemme yin joogasta tuttuja, apuvälineillä tuettuja asentoja, joissa harjoittaja voi - ainakin hetkittäin - kokea hyvin kannatellun rentoutumisen tilan. Asentojen aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä harjoittajia mm. kevyesti hieroen ja painellen. Grounding Yinissä hyödynnämme mm. shiatsun ja akupainannan tekniikoita, käsittely myös vaihtelee harjoituksen teeman ja eri kehojen mukaan. Harjoitus vaikuttaa suotuistasti mm. kehon aineenvaihduntaan, palautumiseen ja nestekiertoon.

Grounding Yin koetaan tyypillisesti hyvin rentouttavana harjoitusmuotona, josta suorittaminen ja tekeminen on kaukana.

Täällä on lupa olla ja nauttia hiljaisuudesta ja pysähtymisestä sekä oman kehon soljuvasta liikkeestä.
°
Hinta: 3 leimaa sarjakortista tai 45€. Ilmoitathan jos haluat maksaa esim. liikuntaseteleillä kurssin yhteydessä.

°
Ilmoittautuminen: http://www.varaaheti.fi/padma
ilmoittautuminen avautuu sähköiseen ajanvarausjärjestelmään 4vkoa ennen kurssia. Sitä ennen ilmot tiskillä tuntien yhteydessä tai ilmoittaudu tässä tapahtumassa, kommenttikentässä, niin lisään sinut tunnille. Tiedät, että sinulle on paikka varattu kun saat vastauksen jättämääsi viestiin.

°
Ohjaaja: Lotta Rantanen, joka on koulutettu Grounding Yin -ohjaaja sekä joogaopettaja (RYT500 ja RYT200 -koulutukset). Yin joogassa Lotta on viime vuosina syventynyt Embodied Yinin näkökulmaan, mutta on valmistunut myös Villa Mandalan Yin joogaopettajan koulutuksesta. Tällä hetkellä Lotta nauttii vapaasta liikkeestä ja "höntyilystä" osana joogaharjoitusta sekä opiskelee shiatsu-hoitajaksi.

° Peruutusehdot: 7vrk ennen kurssia peruutukset kirjallisesti spostilla padmajooga@gmail.com tai ajanvarausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen kurssimaksuja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Voit myös antaa tai myydä itse oman paikkasi eteenpäin jos estyt tulemasta.

Lämpöisesti tervetuloa mukaan,
terveisin Lotta
HENGÄHDYS -meditaatioryhmä TALVI-KEVÄT 2020

HENGÄHDYS -MEDITAATIO

alkaa aina hiljaisuudessa. Kun saavut ja riisut takkisi ja kenkäsi, jätä myös mielesi naulakkoon
Hiljaisuus, hiljainen musiikki, hengitys, rummutus, oma äänemme virittää tietoisuuttamme.

Jokaisen osallistujan tietoisuus, tunteet ja mielentila vaikuttavat iltojen sisältöön. Anneli Kaunislehdon kanavoima henkimaailman monimuotoinen viisaus, mm. Plejadien tietoisuus, Pyhä Feminiini, kalevalainen/perisuomalainen viisaus ja mahdolliset annetut tehtävät luovat jokaisesta illasta ennalta-arvaamattoman.

Ohjattu meditaatio on hyvä tuki omalle läsnäolon ja tyyneyden harjottamiselle.
Säännöllinen meditaatiotyöskentely luo tasapainoa, harmonisoi, synnyttää voimaa itsessä, eheyttää, rentouttaa ja parantaa kaikilla tasoilla. On toivottavaa, että osallistujat meditoivat säännöllisesti myös itsenäisesti.

Toisinaan meditaatio ja sen sisältö nostattaa tunteita tai mielen vastusta. Näistä on hyvä olla tietoinen.
Ryhmät kehittyvät keskinäisessä tietoisuudessa ja siksi ne ovat aloituksen jälkeen suljettuja. Tämä käytäntö luo turvallisen tilan olla ryhmässä.

Meditaation jälkeen juomme yhdessä teetä. Voimme keskustella kokemastamme meditaatiosta tai käytämme piirityöskentelyä, jotta jokainen voi halutessaan tulla kuulluksi. Varsinaisesti emme kuitenkaan tuo elämäntilanteitamme tai arjen tapahtumia syvemmin keskusteluihin.

Joogastudio PADMA, Kerava
Torstaisin klo 18- noin 19.30
yhteensä seitsemän kertaa: 16.1., 30.1., 13.2., 27.2., 12.3., 26.3. ja 2.4.
(Korvauspäivä 16.4. mikäli jokin em. päivistä peruuntuu Hengähdyksen puolelta)

Kauden hinta yhteensä 245 eur, sis.alv 24 %. Eräpäivä 15.12.2019.

Ilmoittautuminen sähköpostilla anneli.kaunislehto@hengahdys.fi (nimi, puhelinnumero)

(Huomaathan että ilmoittautumisesi on aina sitova eli maksu peritään vaikka et paikalle pääsisikään)Sydämellisesti tervetuloa!

Anneli Kaunislehto
Näkijä, henkinen valmentaja

www.hengahdys.fi
Facebook: Hengähdys
Instagram: hengahdys_annelikaunislehto

+ 358 40 5685681 (vain tekstiviestit)
0700 0 88800 (2,38+pvm) puhelintulkinnat ilman ajanvarausta

Henkilökohtaiset, whatsup- ja puhelintulkinnat ajanvarauksella tekstiviestein 040-5685681 tai sähköpostilla hengahdys@gmail.com

Meditaatioryhmät, retriitit, kurssit, luennot

Y-tunnus 1624713-9, Alvrek

Kurssimaksut

Ilmoittautumisen yhteydessä tilille:
Padma FI08 5092 0920 4352 68
Viestiin oma nimi ja kurssin nimi

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.
Maksathan kurssimaksun mahdollisimman pian, sillä paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä.
Nyt voit maksaa kätevästi myös ajanvarausjärjestelmän kautta varaamalla samalla paikan itsellesi täällä: http://www.varaaheti.fi/padma
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin.
Ota maksusta kuitti mukaan tullessasi!
Jos maksat smartum-,tyky-tai virikeseteleillä tai sporttipassilla tai jos et pääse pankkiin, voit käydä maksamassa myös käteisellä tai kortilla. Padmalla ohjaaja paikalla ennen tuntien alkua jolloin voit käydä maksamassa kurssi maksusi.
 
Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 2€ kerta.
Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella (esim. 10 x kortin alennettuun hintaan 130,50€ norm.145€)


Huom!
Huolehdithan omasta vakuutuksestasi, joka kattaa mahdolliset tapaturmat. Padma joogastudio ei vakuuta Padman tunneilla kävijöitä.Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava