HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT

Kurssimaksut
Ilmoittautumisen yhteydessä tilille:
Padma FI4650920920244561
Viestiin oma nimi ja kurssin nimi

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.
Maksathan kurssimaksun mahdollisimman pian, sillä paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä. Nyt voit maksaa kätevästi myös ajanvarausjärjestelmän kautta varaamalla samalla paikan itsellesi täällä: http://www.varaaheti.fi/padma
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin.
Ota maksusta kuitti mukaan tullessasi!
Jos maksat smartum-,tyky-tai virikeseteleillä tai sporttipassilla tai jos et pääse pankkiin, voit käydä maksamassa myös käteisellä tai kortilla. Padmalla ohjaaja paikalla ennen tuntien alkua jolloin voit käydä maksamassa kurssi maksusi.
 
Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 2€ kerta.
Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella (esim. 10 x kortin alennettuun hintaan 130,50€ norm.145€)Keravalla:
Extra Kundaliini joogan intro
Su 27.1. klo 12-14

Tervetuloa oppimaan itsestäsi, ja opettelemaan vuosituhansia vanhaa joogatraditiota, kundaliinijoogaa!
Kundaliinijooga on dynaamista ja meditatiivista joogaa.
Se kehittää fyysistä kuntoa; keho notkistuu ja vahvistuu. Lisäksi se vahvistaa hermostoa ja tasapainottaa hormonitoimintaa. Se avaa herkkyyttä ihmisessä ja syvempiä tietoisuuden tasoja, joiden avulla ihminen saavuttaa tasapainon ja kykenee ymmärtämään suuremman potentiaalinsa. Siksi sitä kutsutaankin tietoisuuden joogaksi. Kundaliinijooga aktivoi vahvasti intuitiota, auttaa kontrolloimaan tunnetiloja ja mieltä, lievittää stressiä ja lisää luovuutta ja itsetuntemusta. Fyysisten liikesarjojen lisäksi oppitunti sisältää meditaatiota, hengitysharjoituksia, syvärentoutusta ja mantrojakin. Tämä monipuolisuus tekeekin kundaliinijoogasta kokemuksellisesti vaikutuksiltaan rikkaan ja voimakkaan.
Mikäli kärsit unettomuudesta, on kundaliinijooga erittäin hyvä lääkkeetön vaihtoehto saavuttamaan syvää rauhallista unta.
Kundaliinijooga on vanha pyhä tiede, joka auttaa elämään läsnä tässä hetkessä ja kokemaan sisältäpäin kumpuavaa onnellisuutta!


Ohjaajana: Ulla Mersinli

Hinta: 45€/3 leimaa kortista

Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta:
www.varaaheti.fi/padma
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.

Järvenpäässä:
Extra yin & meditaatio
Su 20.1.2019 klo 17.15-19.15

Anna itsellesi aikaa, mielenrauhaa, energiaa ja ehetystä. Tämä tunti sopii erityisesti ensikertalaisille.
Aloitamme helpolla meditaatio harjoituksella ja liu'umme kohti rentouttavia yin-asanoita. Tunnilla rentoutuu sekä keho että mieli.
Yin on restoratiivinen ja terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Siinä päästetään irti kaikesta suorittamisesta. Yin joogalle ovat tyypillisiä passiivist asennot kevyellä pehmeällä venytyksellä, tehtynä rauhallisuudessa ja tietoisessa läsnäolossa.
Meditointi opettaa itsetuntemusta lisäämällä ymmärrystä omista ajatuksista sekä omasta käyttäytymisestä. Tämän huomaaminen johtaa myönteisempään suhtautumiseen itseä ja ympäröivää maailmaa kohtaan , sekä parempaan kehon ja mielen tasapainoon.


Kurssin ohjaa fysioterapeutti ja joogaopettaja, Ulrika Lillsunde


Kurssin hinta: 45€ tai kolme leimaa sarjakortista (ei Anytime-kortti).
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Ota mukaan oma matto tai vuokraa meiltä 2€/ kerta.
Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta:
www.varaaheti.fi/padma
 
Järvenpäässä:
Flow joogan alkeiskurssi

La 26.1. klo 11-13.15

Tervetuloa Joogan alkeiskurssille,
jossa syvennymme Flow-joogan alkeisiin ja perusteisiin!

Tämä kurssi on hyvä ponnistuslauta aloittaa joogaharjoittelu tai vaikkapa kerrata asanaharjoittelun perusteita.

Liike, hengitys, läsnäolo, oppiminen, rauhoittuminen, yhdessäolo, itsekseen olo. Joogaharjoituksessa on monta puolta ja paljon potentiaalia! 😊

Kurssilla käymme läpi mm. Aurinkotervehdys A ja B -sarjat ja tutustumme usein Flow-tunneilla toistuviin asanoihin (asennot) ja niiden erilaisiin variaatioihin. Tutkaillaan rauhassa asentojen turvallisia linjauksia ja tehdään lyhyitä Flow-sarjoja, joissa yhdistämme asanoista yhtenäisemmän harjoituksen.

Tältä kurssilta saat eväitä oman harjoituksen aloittamiseen tai tule mukaan virkistämään muistia, mikäli säännöllisestä harjoittelusta on jo aikaa. Kurssin jälkeen voit luottavaisin mielin osallistua erilaisille joogan viikkotunneille, kun esimaku ja alun tuntuma harjoitteluun on saatu 😊

Hinta: 3 leimaa sarjakortista tai 45€ kurssimaksu.

Ilmoittautuminen: ajanvarausjärjestelmästä os. http://www.varaaheti.fi/padma

Kurssin yhteydessä voit ostaa sarja- tai kuukausikortin tunneille -10% hinnalla.

Peruutusehdot: peruutukset viim. 7 vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen lääkärintodistusta vastaan. Voit myös antaa tai myydä paikkasi eteenpäin jos itse estyt osallistumasta.

Opettajana toimii Lotta Rantanen.
Lotta on RYT500 opekoulutuksen käynyt joogaopettaja, joka on myöhemmin syventänyt osaamistaan mm. RYT200 opekoulutuksessa keskittyen EmbodiedFlown periaatteisiin. Vinyasa flown lisäksi Yin jooga on lähellä Lotan sydäntä ja Yinin maailmaan Lotta on syventynyt sekä Mia Jokinivan että Satu Tuomelan Yin opettajakoulutuksissa vuosina 2016 ja 2018. Lotta on toiminut päätoimisesti joogaopettajana viimeiset kaksi vuotta. Opettajan työssään Lotta painottaa yksilöllistä tapaa harjoittaa ja rennon ja turvallisen tilan kannattelua ryhmälle.

Tervetuloa!

Keravalla:
Extra Yin Terve selkä -joogaworkshop

La 16.2. klo 12.30-15

Selkärangan liikkuvuus ja hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää koko terveyden kannalta.
Ajattelemme usein että jalat kantavat suuren osan fyysisestä painosta, hartiat henkiset taakat ja selkäranka saattaa jäädä helpommin tunnistettavien kiristysten ja kolotusten varjoon.
Selkärankaan kätkeytyy kuitenkin varsin paljon niin fyysisiä lukkoja kuin tunnetaakkojakin. Uupumus ja stressi kertyvät helposti alaselkään, huolet ja tukahdetut tunteet rintarangan alueelle. Selkäranka myös kirjaimellisesti kannattelee ja tarjoaa rungon koko kehon toiminnalle.
Rauhallisessa, luontaista liikkuvutta palauttavassa yinjoogaharjoituksessa sukellamme syvälle selkärankaan. Oma hengitys toimii happipullon tavoin ja meditatiiviset mielikuvaharjoitukset räpylöinä.

Ohjaajana Janina Tainio
JA`ninas lounge
www.janinaslounge.com
facebook/janinaslounge
Hinta 3 leimaa tai 45€.

Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta


Tälle kurssille voit tuoda halutessasi ilmaiseksi ystävän mukaan ♥
Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova molempien osalta vaikka maksatkin vain yhdestä. Normaalit peruutusehdot koskevat siis myös maksutonta paikkaa.
Ilmoita ystäväsi nimi & yhteystiedot varauksen jälkeen sähköpostilla Padmalle padmajooga@gmail.com

Järvenpäässä:
Joogaworkshop rakkaus & myötätunto
Su 17.2. klo10-13.30


Rakkaus- ja myötätunto teemat siivittävät tätä pitkää workshoppia joka sisältää erilaisia harjoituksia niin keholle kuin mielelle. Meditaation, hengitysharjoitusten ja asanoiden avulla luomme lisää tilaa erityisesti rintarangan alueelle. Palauttelemme kehon luonnollista liikkuvuutta ja tutkimme lempeästi asanoiden vakautta yang-osiossa sekä vapautamme energiakanavien (meridiaanien) tukoksia pitkällä Acu Yin® harjoituksella.Salissa mieto lämmitys.
Lopuksi hellimme itseämme täydellisellä rentoutumisella ja pienellä herkuttelulla!

Ohjaajana Janina Tainio
JA`ninas lounge
www.janinaslounge.com
facebook/janinaslounge


Kurssin hinta: 45€ tai kolme leimaa sarjakortista
(ei Anytime-kortti).
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Ota mukaan oma matto tai vuokraa meiltä 2€/ kerta.
Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta:
www.varaaheti.fi/padma

LA 16.3. Jooga unen avuksi (Minna Loponen) Järvenpää
Lisätietoja pian :)Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava