HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT

Kurssimaksut
Ilmoittautumisen yhteydessä tilille:
Padma FI4650920920244561
Viestiin oma nimi ja kurssin nimi

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.
Maksathan kurssimaksun mahdollisimman pian, sillä paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä. Nyt voit maksaa kätevästi myös ajanvarausjärjestelmän kautta varaamalla samalla paikan itsellesi täällä: http://www.varaaheti.fi/padma
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin.
Ota maksusta kuitti mukaan tullessasi!
Jos maksat smartum-,tyky-tai virikeseteleillä tai sporttipassilla tai jos et pääse pankkiin, voit käydä maksamassa myös käteisellä tai kortilla. Padmalla ohjaaja paikalla ennen tuntien alkua jolloin voit käydä maksamassa kurssi maksusi.
 
Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 2€ kerta.
Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella (esim. 10 x kortin alennettuun hintaan 130,50€ norm.145€)
Järvenpäässä
Ensisijaiset linjaukset & virtaava Flow
La 10.3. klo 11:15-13.00Tämän pitkän joogaharjoituksen aikana ehdit syventyä sekä virtaavaan flow-harjoitukseen että keskittyä joidenkin ensisijaisten linjausten äärelle vähän tarkemmin tietyissä asanoissa. Avansanoina turvallisuus, tarkoituksenmukaisuus sekä kehon katkeamaton linjaus ja hengitys. Käsittelyssä mm. lantio ja rintakehä. Tarkoituksena kasvattaa ymmärrystä mm. lantiota avaavien asanoiden turvallisesta tekniikasta sekä toisaalta nauttia siitä tilasta, jota katkeamaton flow-sarjan virta parhaimmillaan tuottaa. Liikumme oman hengityksen tahdissa. Mahdollisuus haasta itseä ja kehoa omien rajojen ja päivän olotilan puitteissa.
Kurssin rakenne koostuu meditaatiosta, hengitysharjoituksista, asanasta sekä avustusten ja ensisijaisten linjausten äärelle pysähtymisestä. Lopuksi jäsentävä savasana.
Harjoitus on dynaaminen.
Suosituksena on, että kurssilaisella on jo taustaa omasta joogaharjoituksesta sekä kokemusta dynaamisesta joogaharjoituksesta. Alkeiskursseja tulossa erikseen.

Ohjaaja Lotta Rantanen
Kurssin hinta 45€ tai 3 leimaa sarjakortista (Ei Anytime-kortti).
Mukaan joustavat vaatteet, juomapullo ja oma matto (voit myös vuokrata meiltä 2 €). Hikipyyhe varmuuden vuoksi. Sekä muistiinpanovälineet jos haluat vaikka kurssin lopuksi kirjata itsellesi ylös jotain.
Varaa paikkasi joko ajanvarausjärjestelmän kautta tai padmajooga@gmail.com.
Peruutukset viimeistään 7 vrk ennen kurssia, sen jälkeen lääkärintodistuksella.

 


Keravalla:
Aikuinen-lapsi-ilmajoogakurssi

Sunnuntaisin neljä kertaa.18.3./25.3./8.4./15.4.
(Ei 1.4. su pääsiäinen)
Joogataan ja tehdään helppoja temppuja hammockilla eli kangaslenkillä.
Ota mukaan oma aikuinen/lapsi tai lainaa kaverilta.
Hyväntuulinen kurssi, ettekä tarvitse aikaisempaa kokemusta.
KOULUIKÄISILLE lapsille.


Ohjaajina jooga- ja ilmajoogaohjaajat Nonna ja Heini.

Hinta:80€ 2 hlö (yksi aikuinen ja yksi lapsi)
Kurssi järjestetään jos saadaan 10 osallistujaa.
Varaa paikkasi täältä:
http://www.varaaheti.fi/padma
Tai sähköpostilla padmajooga@gmail.com
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Ottakaa omat joogamatot mukaan tai vuokratkaa Padmalta 2 € kpl.

Keravalla:
Extra yin & meditaatio
La 24.3. klo12.30-14.30


Anna itsellesi aikaa, mielenrauhaa, energiaa ja ehetystä. Tämä tunti sopii erityisesti ensikertalaisille.
Aloitamme helpolla meditaatio harjoituksella ja liu'umme kohti rentouttavia yin-asanoita. Tunnilla rentoutuu sekä keho että mieli.
Yin on restoratiivinen ja terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Siinä päästetään irti kaikesta suorittamisesta. Yin joogalle ovat tyypillisiä passiivist asennot kevyellä pehmeällä venytyksellä, tehtynä rauhallisuudessa ja tietoisessa läsnäolossa.
Meditointi opettaa itsetuntemusta lisäämällä ymmärrystä omista ajatuksista sekä omasta käyttäytymisestä. Tämän huomaaminen johtaa myönteisempään suhtautumiseen itseä ja ympäröivää maailmaa kohtaan , sekä parempaan kehon ja mielen tasapainoon.

Ohjaajana Ulrika Lillsunde

Kurssin hinta: 45€ tai kolme leimaa sarjakortista (ei Anytime-kortti).
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Katso maksuohjeet nettisivuilta www.padma.fi kurssit osion yläreunasta.
Ota mukaan oma matto tai vuokraa meiltä 2€/ kerta.
Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta:
www.varaaheti.fi/padma
tai padmajooga@gmail.com
Keravalla:
Yin & mantra workshop
Pe 30.3. klo 10-12.30


Tämän yinjoogatyöpajan tarkoituksena on käydä läpi kehon chakroja eli energiakeskuksia yinjooga-asanoiden sekä mantrojen avulla.
Tarjoan ikimuistoisen joogakokemuksen, matkan omaan sisimpään, yhdistämällä rauhoittavan yin joogan ja mantrat. Yin rauhoittaa kehoa, mantrat ja kitara tyynnyttävät mieltä, yhdessä ne auttavat meitä pysähtymään itsemme äärelle.
Mantra on yksi väline mielen rauhoittamiseksi. Se voi olla esimerkiksi tavu,sana, lause tai tarina. Yleensä mantrat ovat sankritinkielisiä pyhiä kirjoituksia, ikäänkuin runoja tai rukouksia ja jokaiselle chakrallekin on olemassa oma mantransa. Mantrat auttavat keskittymään ja niiden ääneen “laulaminen” tuottaa värähtelyä kehossasi ja voi parhaimmassa tapauksessa avata myös kehon lukkoja. Mantra onkin oikeastaan äänellä parantamista! Harjoituksemme aikana mantroja voi halutessaan “laulaa” mukana, toistaa niitä hiljaa mielessään tai vain nauttia laulun ja kitarasäestyksen kuuntelemisesta osana omaa joogaharjoitusta.
Yin joogaharjoituksessa keskitymme oman kehon kuunteluun ja hengityksen tarkkailuun. Se on vastakohta sille kaikelle suorittamiselle, mistä päivämme helposti täyttyvät. Yin jooga-asennot tehdään pääasiassa lattian tasalla istuen tai makuulla ja niissä pyritään vaikuttamaan kehon syvimpiin osiin: sidekudoksiin, niveliin, hermostoon ja omaan sisimpään.

Ohjaajana:
Heinikki (RYT200 joogaopettaja, laulaja, lauluntekijä). Hän opettaa mm. dynaamista hathajoogaa pääkaupunkiseudulla eri joogastudioilla. Musiikki ja laulu ovat vahvasti mukana Heinikin opetuksessa, niin alkumantran kuin savasanan aikana esitettyjen omien kappaleiden muodossa. Heinikki julkaisee uutta musiikkia aktiivisesti, jooga-aikataulut ja musat löytyvät nettisivulta www.heinikki.com.

Hinta 3 leimaa tai 45€.
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Katso maksuohjeet nettisivuilta kurssit osion yläreunasta.
Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta
http://www.varaaheti.fi/padma
tai padmajooga@gmail.com
Extra Grouding Yin - joogahoito ja Yin joogaharjoitus.
Järvenpäässä
Pe 30.3.2018 klo 17:00-19:00Kaksi tuntia kestävä Grounding Yin -joogaharjoitus on yhdistelmä restoratiivisia Yin asanoita sekä kehon käsittelyä asanoiden aikana. Kaksi ohjaajaa kiertävät käsittelemässä kehoja mm. shiatsun ja akupainannan tekniikoilla. Grounding Yin on Minna Ulmasen kehittämä joogahoidon muoto. Sopii kaikille. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Kurssin ohjaavat Lotta Rantanen sekä Fanni Ali-Melkkilä, jotka ovat molemmat Minna Ulmasen kouluttamia Grounding Yin -ohjaajia.
Kurssin hinta 45€ tai 3 leimaa sarjakortista
(Ei Anytime-kortti).
Mukaan joustavat vaatteet, oma matto (tai vuokraa meiltä 2€) sekä iloinen utelias mieli.
Peruutukset viimeistään 7 vrk ennen kurssia, sen jälkeen lääkärintodistuksella.
Varaa paikkasi joko ajanvarusjärjestelmän kautta tai padmajooga@gmail.com


Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava