HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT

Kurssimaksut
Ilmoittautumisen yhteydessä tilille:
Padma FI4650920920244561
Viestiin oma nimi ja kurssin nimi

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.
Maksathan kurssimaksun mahdollisimman pian, sillä paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä. Nyt voit maksaa kätevästi myös ajanvarausjärjestelmän kautta varaamalla samalla paikan itsellesi täällä: http://www.varaaheti.fi/padma
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin.
Ota maksusta kuitti mukaan tullessasi!
Jos maksat smartum-,tyky-tai virikeseteleillä tai sporttipassilla tai jos et pääse pankkiin, voit käydä maksamassa myös käteisellä tai kortilla. Padmalla ohjaaja paikalla ennen tuntien alkua jolloin voit käydä maksamassa kurssi maksusi.
 
Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 2€ kerta.
Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella (esim. 10 x kortin alennettuun hintaan 130,50€ norm.145€)

Järvenpäässä:
FlowJoogan alkeiskurssi
Viisi perjantaita 28.9.-26.10.2018 klo 17-18

Tervetuloa viiden kerran alkeiskurssille, jossa tutustumme Flowjoogaan perusteisiin ja etsimme omaa tapaamme tehdä virtaavaa joogaharjoitusta.

Tällä kurssilla lähestymme joogaharjoitusta perinteisempien asanoiden (joogan asennot) ja linjausten lisäksi myös kokemuksellisuuden kautta niin, että jokaisella oppilaalla olisi tilaa tutkia itselle luontaista lähestymistapaa joogaan ja keholliseen harjoitukseen. Tutustumme turvallisiin linjauksiin ja tapoihin varioida liikkeitä sekä tutkimme hengityksen ja liikkeen synkroniaa.

Tällä kurssilla on viikosta toiseen sama kiinteä ryhmä (mikäli minimiosallistujamäärä, 7hlö, täyttyy), jolloin voimme hyödyntää hedelmällisesti myös kollektiivista kokemustamme ja jakaa ajatuksia harjoitusten lomassa. 

Ilmoittaudu mukaan: http://www.varaaheti.fi/padma

Kurssin hinta: 99€ kaikki 5-kertaa.
Kurssin yhteydessä mahdollisuus ostaa Padman sarjakortti -10% alennuksella.
Peruutukset viim. 7vrk ennen (tämän jälkeen lääkärintodistusta vastaan).
Lisätietoja padmajooga@gmail.com tai kysy tässä:)

Mukaan joustavat vaatteet ja halutessa pieni pyyhe. Oma matto tai lainamatto paikan päältä. Kaikki apuvälineet löytyy salista. Teetarjoilu aina ennen tunteja ja tunnin jälkeen. Ovet avataan viim. 15min ennen tuntia.

Kurssin ohjaa joogaopettaja Lotta Rantanen
Lotta on valmistunut joogaopettajaksi RYT500h-opekoulutuksesta, YogaSource sekä RYT200h opekoulutuksesta, Pranama, painopisteenä 100h EmbodiedFlow-lähestymistapa. Lisäksi Lotta on kouluttautunut Yin joogaopettajakoulutuksessa Villa Mandalassa ja osallistunut Villa Mandalan jatkokoulutusretriiteille painopisteinä mm. Turvalliset linjaukset ja joogafilosofia. Tällä hetkellä Lotta opiskelee Authentic Embodied Flow -näkökulmaa sekä dynaamisessa joogassa että pian myös Yin joogassa, opettajanaan Satu Tuomela.
JÄrvenpäässä:
Extra Authentic Vinyasa Flow 2,5h
La 29.9. Klo 11-13.30


Autenttinen liike, virtaava asana, pranayama & meditaatio. Tervetuloa syyskuun dynaamiseen joogaworkshoppiin!

Työpaja sitoo yhteen vinyasa flow --harjoituksen sekä sopivassa suhteessa tekniikkaa asana-laboratorio -hengessä osallistujien tarpeiden mukaan. Pääpaino virtaavassa flow-harjoituksessa, jonka kuljetamme läpi avaavien yin asanoiden, pranayama-harjoitusten, meditaation sekä lopulta dynaamisen liikkeen. Harjoitus päättyy loppurentoutukseen. (Dynaaminen liikeharjoitus tehdään musiikin kanssa, mutta ei musiikin tahdissa).

Tutkimme omaa autenttista tapaamme liikkua linjausohjeiden ja erilaisten koreografioiden raameissa. Lopputulema saattaa olla oman virtaavan hengityksen synkronia asanaharjoituksen kanssa. Kurssilla tulee vastaan Vinyasa Flow -tunneilta tuttuja asanoita sekä niiden erilaisia variaatioita.

Tämä 2,5h mittainen workshop on inspiroitunut Embodied Flown tavasta nähdä harjoitus kehomieli-kokonaisuutena, jossa harjoittaja liikkuu omalla autenttisella tavallaan. Hitunen tekniikkaa vielä taustalle takaamaan turvallisuuden ja vakauden, ja that's it, tätä me tällä kurssilla etsimme.

Suunnattu jo joogaharjoitusta tehneille, vaikka palaamme tunnin aikana epäilemättä myös perusasioiden äärelle. Ei suositella aloittelijoille (syksyn alkeiskurssi erikseen, 17.8.-31.8.).

Ohjaajana joogaopettaja Lotta Rantanen
RYT500 / Yogasource
RYT200 josta 100h erikoistumista Embodied Flown näkökulmaan.
Yin jooga 60h / Villa Mandala

Hinta: 45€ kertamaksu tai 3 leimaa Padman sarjakortista. Osallistujille kaikki sarja- ja kk-kortit kurssin yhteydessä -10% alella.
Ei Anytime.

Ilmoittaudu:
www.varaaheti.fi/padma

Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia (tämän jälkeen lääkärintodistuksella), kiitos! 

Tervetuloa! ❤

Järvenpäässä:
Su 14.10. klo 10-12.30
Extra Yin / Yang : Heart in Alchemy

Heart in alchemy embeds the essence of fall : transformation to maturity.
A both organic vinyasa ( with creative and gradual movement ) and supportive yin practice where we will reach for the heart center to endure stability and openness. All this accompanied by a visualized meditation and a long relaxation.
Happy to practice with you. Love, Leticia

Varaa paikkasi täältä:
http://www.varaaheti.fi/padma

Hinta 45€ tai 3 leimaa (ei anytime-kortti).
Peruutus viimeistään 7vrk ennen, jonka jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.

Järvenpäässä:
Extra Tennispallo – Trigger yin
Su 28.10. klo 18-20.30


Tennispallo – Trigger yinissä keskitytään löytämään kehon trigger-pisteitä ja helpottamaan jännityksiä tennispallojen ja apuvälineiden kanssa. Tunnilla käydään läpi liikkuvuuden ja jännitystilojen kannalta olennaisia pisteitä jotta saavutetaan rento olo ja pystytään lisäämään liikkuvuutta yhden käsittelyn jäljiltä. Jos kärsit kireistä pohkeista, takareisistä, lapajumeista, niskan kiristyksistä tai jännityspäänsärystä, tämä sopii sinulle kuin nenä päähän! Kesto 2,5 h
Oma matto mukaan tai voit vuokrata maton meiltä 2€/kerta. Päälle mukavat joustavat vaatteet. Salissa mieto lämmitys.

Ohjaajana Terhi Talvela

Hinta 45€ tai 3 leimaa (ei anytime-kortti).
Peruutus viimeistään 7vrk ennen, jonka jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.

Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta:
www.varaaheti.fi/padma


Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava