HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT


Järvenpäässä:
Skumppa Trigger Yin (K-18)
Pe 29.5. klo 18.45-21.15

Yleisön pyynnöstä Skumppa Trigger Yin (K-18) a.k.a. Skumppis!
Maksimi osallistuja määrä 9 hlö.

Workshopin aikana avataan kehoa asanoilla ja puretaan kireyksiä manipuloimalla triggerpisteitä tennispallojen ja joogatiilen avulla. Lihaksistoa ja faskiaa rentoutetaan myös skumpan avulla, ota siis oma lempimakusi ja juomalasisi mukaan. Mikäli suunnitelmissa on tipaton tammikuu, tämän voi kyllä tehdä pelkän vedenkin voimalla (ei puhalluteta lopuksi että mitä joit). Tällä 2,5 tunnin megasessiolla saadaan lisättyä liikkuvuutta ja kehon rentoutta yhdellä käsittelyllä.
Jos koet että tiukalla on jotain kehosta tai vaikka vaan se pipo, niin tämä on se mihin kannattaa tulla, helpottaa varmasti! Ja jos miehet on että meh, skumppaa, niin ota toki vaikka lempparioluesi, sekin käy!
Retkivarusteet illaksi:
*joogamatto (ei villamatto, se vesittää tuntemukset)
*lempiskumppasi ja nokkelana ehkä otat myös kertakäyttölasin
*vesileili – kyllä, me juomme myös vettä!
Villasukat ja riittävän lämmintä päälle loppurentoutusta varten.
Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova, peruutukset lääkärintodistuksella toki ok :)
Tervetuloa vapauttamaan makeimmat kiristykset kehostasi huippuporukkaan ja avaamaan uusi vuosikymmen letkeissä merkeissä. C U on the mat!
with all my ♥
Terhi

HUOM! Hinta 3 leimaa tai 45eur.
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.Voit myös myydä oman paikkasi itse eteenpäin toiselle jos estyt tulemasta.

Ota oma matto mukaan tai vuokraa meiltä 2€/ kerta.
Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta:
www.varaaheti.fi/padma

Sinun ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tästä syystä noudatamme studiolla jatkossakin koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja. Jatkamme tilanteen seuraamista ja reagoimme tarvittaessa uusin viranomaissuosituksiin ja -ohjeisiin.
Tavoitteenamme on palvella sinua mahdollisimman hyvin poikkeusolosuhteista huolimatta.
Muistutamme myös joogaajia terveyssäännöistä. Toisin sanoen, olet tervetullut tunneillemme vain, jos tunnet olosi täysin terveeksi, ja noudatat THL:n esittämiä suosituksia tartuntojen ehkäisemiseksi. Koskaan ei ole terveellistä harjoittaa minkäänlaista fyysistä toimintaa edes vähän kipeänä.
Kaikkia tilojamme ja kosketuspintoja desinfioidaan päivittäin desinfioivin pesuainein. Tiloissamme on aina käytettävissä saippuaa ja käsidesiä (saatavuuden mukaan) sekä kertakäyttöisiä paperipyyhkeitä. Suosittelemmekin käsien pesua sekä ennen, että jälkeen joogatunnin.

Kaikkien tuntiemme osallistujamäärät on rajoitettu 9 hlö plus ohjaaja. Ja muutamme tätä määrää tarvittaessa yleisten ohjeistusten mukaan.
TIEDOTE kaikille Padman kevään kursseille ilmoittautuneille,

Maalis- ja huhtikuulle suunniteltuihin tiiviskursseihin on tulossa muutoksia vallitsevan koronavirus-tilanteen vuoksi.
Yritämme järjestää kursseille uudet ajankohdat ja tiedotamme niistä osalistujia heti kun mahdollista. 

Jos olet ilmoittautunut jollekin alla olevista kursseista, pyydämme ystävällisesti Sinua ainakin harkitsemaan rahojen jättämistä sisälle siihen asti, kun uusi kurssipäivä vahvistetaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi Sinulle, palautamme rahasi (tai leimat sarjakortille).

KURSSIT, JOIDEN AJANKOHDAT MUUTTUVAT:
- Total Yin pe 27.3. Keravalla
- Total Yin la 11.4. Järvenpäässä
- Skumppa Trigger Yin la 4.4. Keravalla

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse padmajooga@gmail.com - pahoittelemme jo etukäteen mahdollista viivettä vastauksissamme. 

Kiittäen yhteistyöstä, ystävällisin terveisin
Padma Joogastudiot

Keravalla:
pe 27.3. klo 17.30-20.30
Total yin® -harjoitus 3h

Loppuuko yinjoogatunti aina liian aikaisin? Tahtoisitko viipyillä
joogamaton syleilyssä ja asanoiden äärellä vielä paljon pidempään?
Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää tilanteesta ja tarpeesta riippuen kolmesta viiteen tuntiin.
Usein yinjoogatunneilla painotus on joko anatomiassa tai kiinalaisessa lääketieteessä sekä etenkin sen meridiaaniopeissa. Total Yin® -harjoitus pitää sisällään anatomisen opetuksen ja meridiaaniteorian oppien lisäksi yli 20 asanaa, rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia elementtejä, taolaisen filosofian viisautta, pehmentävää sisäistä lämpöä ja hermostoa
rentouttavaa olemista. Tässä harvoin tarjolla olevassa
kokonaisvaltaisessa harjoituksessa on kaikki se, mitä yinjoogan
lumouksen löytänyt voi toivoa.
”Heikkous voittaa vahvuuden, pehmeys voittaa kovuuden.”

Ohjaajana Jouni Hallikainen

Hinta: 45€ tai kolme leimaa sarjakortista (ei Anytime-kortti).

Jouni myy myös kirjoittamaansa yin jooga kirjaa omistuskirjotuksen kera kurssin yhteydessä hinta 30€, käteinen tai korttimaksu.

Varaa paikkasi kurssille täältä:
www.varaaheti.fi/padma

Kurssi näkyy ajanvarausjärjestelmässä 4 vko aiemmin.
Jos haluat varata paikan aiemmin laita sähköpostia padmajooga@gmail.com tai varaa paikkasi tuntien yhteydessä kassalla. Varausmaksu tulee maksaa paikkaa varatessa.

Kurssin peruutusehdot:
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.
Keravalla:
Nuorten Ilma-akrobatia kurssi 9-13-vuotiaille.
Ti klo 16.15-17.15
31.3.-5.5. (6 kertaa)


Ilma-akrobatiatunnilla harjoittelemme renkaalla ja hammockilla, eli kangaslenkillä erilaisia pitoja ja taivuksia ja etenemme lyhyisiin temppusarjoihin. Ilma-akrobatiaharjoitusten kautta opitaan kehonhallintaa, kasvatetaan voimaa ja liikkuvuutta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, voima-ja venyttelyosuudesta sekä temppujen harjoittelusta.
Varusteiksi käy trikoot tai verkkarit ja pitkähihainen, alaselän ja kainalot peittävä paita. Huomioithan ettei vaatteissa ole vetoketjuja tai muita teräviä, kohtia jotka voivat vahingoittaa kankaita. Jätäthän korusi kotiin tunnin ajaksi.
Tunti sopii aloittelijoille ja lajia jo aiemmin treenanneille.

Ohjaajana Tiina Laine


HInta 75€
Ilmoittaudu: www.varaaheti.fi/padma

Ilmoittautuminen on sitova.
Kurssimaksua ei palauteta muuten kuin sairastodistuksella.
Huomaathan että lapsella tulee olla oma vakuutus voimassa. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.
 

Kurssimaksut

Ilmoittautumisen yhteydessä tilille:
Padma FI08 5092 0920 4352 68
Viestiin oma nimi ja kurssin nimi

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.
Maksathan kurssimaksun mahdollisimman pian, sillä paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä.
Nyt voit maksaa kätevästi myös ajanvarausjärjestelmän kautta varaamalla samalla paikan itsellesi täällä: http://www.varaaheti.fi/padma
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin.
Ota maksusta kuitti mukaan tullessasi!
Jos maksat smartum-,tyky-tai virikeseteleillä tai sporttipassilla tai jos et pääse pankkiin, voit käydä maksamassa myös käteisellä tai kortilla. Padmalla ohjaaja paikalla ennen tuntien alkua jolloin voit käydä maksamassa kurssi maksusi.
 
Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 2€ kerta.
Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella (esim. 10 x kortin alennettuun hintaan 130,50€ norm.145€)


Huom!
Huolehdithan omasta vakuutuksestasi, joka kattaa mahdolliset tapaturmat. Padma joogastudio ei vakuuta Padman tunneilla kävijöitä.Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava